Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2020, 22:58
Čas čítania 1:06
Adam Novosad

Varane daroval Manchestru City štvrťfinále, Ronaldov senzačný gól na postup nestačil. Real Madrid aj Juventus stroskotali

ŠPORT LIGA MAJSTROV
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Osemfinálové odvety Ligy majstrov priniesli výborné futbalové divadlo.

Dlho očakávané odvety osemfinále Ligy majstrov nesklamali. V súboji Manchestru City a Realu Madrid vybehli Angličania na svojho španielskeho súpera s veľkým nasadením a netrvalo dlho, kým sa tlak na loptu vyplatil.

Odporúčané
Už dnes večer sa vracia Liga majstrov. Potiahne Cristiano Ronaldo Juventus do štvrťfinále, aby si zmeral sily s Realom? Už dnes večer sa vracia Liga majstrov. Potiahne Cristiano Ronaldo Juventus do štvrťfinále, aby si zmeral sily s Realom? 7. augusta 2020, 14:27

Skóre otváral už v deviatej minúte Raheem Sterling po chybe obrancu Raphaela Varana, ktorý ju vo vlastnej obrannej zóne svojou chybou daroval hráčom City. Karim Benzema však dobre mierenou hlavičkou schladil eufóriu tímu z Manchestru, a tak sa oba celky porúčali do kabín za nerozhodného stavu 1:1.

Varane s chybou, ktorá možno stála Real Madrid šancu na postup

V 68. minúte ale opäť zaúradoval Varane. Najskôr netrafil hlavičku neďaleko vlastnej brány, potom loptu trafil, ale poslal ju smerom k brankárovi príliš pomaly, čo využil Gabriel Jesus a City išlo opäť do vedenia 2:1 v zápase. V súčte skóre tak City zvíťazilo 4:2 a postúpilo do štvrťfinále.

 

Varane daroval Manchestru City štvrťfinále, Ronaldov senzačný gól na postup nestačil. Real Madrid aj Juventus stroskotali
Zdroj: TASR/AP

V zápase Juventusu Turín a Lyonu sme sa dočkali hneď dvoch penált v prvom polčase. Najskôr prvú premenil Memphis Depay v 12. minúte a poslal Lyon do vedenia, vďaka čomu získal francúzsky celok dôležitý gól na pôde súpera. Krátko pred koncom polčasu ale Ronaldo rovnako z penalty vyrovnával skóre súboja na 1:1.

Senzačný gól Cristiana Ronalda na 2:1

Cristiano Ronaldo sa opäť prihovoril v druhom polčase, keď v 60. minúte napriahol z pravej strany a loptu poslal nádhernou strelou za chrbát brankára Lyonu. Napriek výraznému tlaku však taliansky celok nedokázal nájsť kľúč na obranu svojho súpera, a tak si po celkovom skóre 2:2 vo štvrťfinále zahrá Lyon, ktorý vyzve práve Manchester City.

Domov
Zdieľať
Diskusia