Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2020, 12:07
Čas čítania 1:15
Martin Mičuda

Nová 625-koňová M5-ka dostala M Peformance doplnky, s ktorými vyzerá fantasticky!

Nová 625-koňová M5-ka dostala M Peformance doplnky, s ktorými vyzerá fantasticky!
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.press.bmwgroup.com/global/article/detail/T0312210EN/wide-range-of-bmw-m-performance-parts-for-the-new-bmw-5-series-the-bmw-m5-and-the-bmw-m5-competition" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">bmwgroup.com</a>
TECH BMW
Uložiť Uložené

Nenápadný sedan s beštiálnym výkonom dokáže po novom vyzerať oveľa agresívnejšie.

BMW nám v júni predstavilo zmodernizovanú podobu svojho ikonického supersedanu. Dizajnové zmeny sa nesú v znamení faceliftu radu 5, ktorý sme spoznali krátko predtým. Teraz nám nemecký výrobca ukázal aj oficiálne doplnkové príslušenstvo z dielne M Performance, vďaka čomu vyzerá M5-ka skutočne fantasticky.

Viacero prvkov z ponuky M Performance vyrobili z vysokokvalitného karbónu, čím BMW odkazuje na DNA značky, teda na bohaté skúsenosti z motoršportu. Predné otvory na vzduch spolu s dodatočným spliterom vyrobeným zo dodávajú prednej časti ešte športovejší vzhľad. Ľadvinky mriežky chladiča môžu mať čierne lesklé alebo karbónové orámovanie. Z identického materiálu sú vyrobené aj vonkajšie kryty spätných zrkadiel, nadstavce prahov, zadný difúzor či dva typy karbónových spojlerov.

Domov
Zdieľať
Diskusia