Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2020, 17:01
Čas čítania 0:28
Viktor Kniš

Do ktorého speváka bola Moma platonicky zamilovaná a aké skladby si púšťa, keď sa chystá na párty?

REFRESHER
Uložiť Uložené

Moma prijala pozvanie do Refresher obývačky, kde si vyskúšala náš nový formát Čo ti hraje?

V najnovšom pokračovaní našej novej série s názvom Čo ti hraje? uvidíš youtuberku Momu, ktorá je však už na svojom kanáli o niečo menej aktívna, ako tomu bolo v minulosti. Aj ona ochotne odpovedala na niekoľko našich otázok, ktoré súviseli výhradne s hudbou. Zaspomínala si na staršie skladby, ktoré sa jej páčili v minulosti, ale aj na spevákov, do ktorých bola platonicky zamilovaná. 

Dozvieš sa, pri akej príležitosti počúva Moma slovenský rap, aké sú pre ňu ikonické letné skladby a čo si púšťa, keď sa napríklad pripravuje na párty. 

Taktiež sa nám podarilo odhaliť časť aktuálneho playlistu slovenskej youtuberky a jediné, čo sa budeš musieť Momy opýtať pravdepodobne sám je, pri akej príležitosti by najradšej rozbila rádio. 

Odporúčané
KVÍZ: Rozoznáš výroky slovenských raperov od tých, ktoré povedali Slota, Mečiar či Matovič? KVÍZ: Rozoznáš výroky slovenských raperov od tých, ktoré povedali Slota, Mečiar či Matovič? 26. júla 2020, 12:52
Domov
Zdieľať
Diskusia