Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2020, 6:53
Čas čítania 0:47
Dominik Vetrák

Jamie Foxx a Joseph Gordon-Levitt lovia superhrdinov. Magická tabletka dáva každému na 5 minút nadľudské schopnosti

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Project Power uvidíme na Netflixe už v auguste. Sleduj prvý trailer.

Netflix vypustil prvý trailer pre svoj ďalší očakávaný film Project Power. Ide o sci-fi, v ktorom budú Joseph Gordon-Levitt a Jamie Foxx loviť nelegálnych superhrdinov. Objavili sa z ničoho nič po tom, čo sa na trh dostala nebezpečná tabletka. Po jej skonzumovaní sa z človeka na 5 minút stane nadľudský tvor. Každý z nich má unikátnu schopnosť, ktorá sa prejaví až po užití tabletky.

Niekto je neviditeľný, inému neublíži ani náboj vystrelený smerom k jeho hlave, niekto vie lietať či roznášať oheň. Fantázii sa medze nekladú a my sme zvedaví, s akými schopnosťami nás tvorcovia vo filme prekvapia.

Zdá sa však, že v traileri ukazujú až príliš veľa. Ak sa teda chceš nechať filmom prekvapiť, pokojne ho preskoč a teš sa na premiéru. Tej sa na Netflixe dočkáme už 14. augusta 2020. V hlavnej role sa predstaví spomínaný Jamie Foxx.

Podľa všetkého je jeho dcéra základnou ingredienciou, vďaka ktorej dokážu vyrábať nadľudské tabletky. Levitt bude zase hrať policajta, ktorý mu pomôže nájsť a potrestať zločincov. 

Za réžiou stoja Ariel Schulman and Henry Joost (Catfish, Paranormal Activity 3 a Nerve). Podobne ako The Old Guard, aj Project Power môže byť skvelou akčnou jednohubkou, ktorú z priemerných vôd vyťahujú herci, akcia a sci-fi prvky. 

Jamie Foxx a Joseph Gordon-Levitt lovia superhrdinov. Magická tabletka dáva každému človeku na 5 minút nadľudské schopnosti
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia