Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2020, 8:45
Čas čítania 0:51
Tímea Krauszová

Spotify spustilo prémiový plán pre dvojice, ušetríš niekoľko eur mesačne

NEWS HUDBA SPOTIFY
Uložiť Uložené

Známa hudobná apka pridala ďalší spôsob, ako si bez reklamy vychutnať dennú dávku hudby.

Spotify konečne uľahčí život ľuďom, ktorí bývajú vo dvojici. Či už si so svojím partnerom alebo partnerkou či bývaš s kamošom na intráku, vďaka Premium Duo si môžeš zakúpiť prémiový účet za príjemnejšiu cenu. Doteraz si mal len dve možnosti: platiť za individuálny plán alebo nájsť ochotných ľudí do rodinného účtu.

Dva účty za zvýhodnenú cenu

Program Duo funguje podobne ako Family: spoločné konto má lepšiu cenu, než keby ste obaja mali vlastné, no apku budete môcť využívať samostatne. Obaja môžete mať svoje nastavenia, playlisty, obľúbené podcasty a objavovať novú hudbu podľa vášho gusta.

Odporúčané
5 momentov, pri ktorých nám bolo trápne aj za samotných aktérov. Toto sú najväčšie hudobné faily roka 5 momentov, pri ktorých nám bolo trápne aj za samotných aktérov. Toto sú najväčšie hudobné faily roka 28. júna 2020, 13:25

Samozrejme, pri prehliadaní playlistov môžeš natrafiť aj na spoločný. Rovnako aj na rodinných účtoch Spotify vytvára playlisty podľa žánrov, ktoré počúvajú všetci členovia. Môžeš tak postupne objavovať, čo tvoja polovička alebo tvoj kamoš počúva a zároveň si tým „nepokaziť“ algoritmus, podľa ktorého apka ponúka nové pesničky.

Spotify Duo je už dostupné aj na Slovensku. Jeden mesiac stojí 7,99 €. Oproti individuálnemu účtu za 5,99 € tak obaja ušetríte dve eurá mesačne. Ďalšou výhodou je, že od frajerky či spolubývajúceho nebude také náročné dostať peniaze na spoločný účet než v prípade štyroch kamošov, ktorí spolu nebývajú.

Hoci takéto zdieľanie Family konta je technicky zakázané, mnohí to tak napriek tomu majú a Spotify zatiaľ nepodniklo žiadne kroky, ktoré by im v tom prakticky zabránili.

Spotify spustil prémiový plán pre dvojice, ušetríš tak zopár eur mesačne
Zdroj: Spotify.com
Domov
Zdieľať
Diskusia