Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2020, 12:38
Čas čítania 2:14
Martin Mičuda

VW vynovil najúspešnejší model koncernu. Tiguan je krajší, modernejší, hybridný a prichádza aj ako 320-koňové R

VW vynovil najúspešnejší model koncernu. Tiguan je krajší, modernejší, hybridný a prichádza aj ako 320-koňové R
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.volkswagen-newsroom.com/en/press-releases/electrified-and-energised-world-premiere-of-the-new-tiguan-6167" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">volkswagen-newsroom.com</a>
TECH VOLKSWAGEN
Uložiť Uložené

Mimoriadne obľúbené stredne veľké SUV prešlo veľkými zmenami.

Možno sa to nezdá, ale 2. generáciu stredne veľkého SUV nám Volkswagen predstavil už v roku 2016. Rovnako ako jeho predchodca, aj súčasný Tiguan je najpredávanejším SUV v Európe a zároveň nielen najpredávanejším modelom značky, ale celého koncernu vôbec. V roku 2020 nás teda čaká modernizácia v rámci tradičného životného cyklu. Privítaj preto faceliftovanú podobu, ktorá prináša množstvo noviniek.

Samotné dizajnové zmeny sa nesú v znamení nového Golfa, čo so sebou teda prinieslo značne vynovenú masku. Jej základom sú horizontálne orientované lišty a napokon plne LED-kové svetlá.

Domov
Zdieľať
Diskusia