Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
29. mája 2020, 21:27
Čas čítania 1:27
Viktor Kniš

Dalyb zverejňuje klip ku skladbe 4eva, hosťuje v ňom záhadná Bejby Blue. Kto to je a kde sa vzala?

Dalyb zverejňuje klip ku skladbe 4eva, hosťuje v ňom záhadná Bejby Blue. Kto to je a kde sa vzala?
HUDBA DALYB
Uložiť Uložené

Člen Haha Crew má okrem Saula v najnovšom videoklipe aj neznámu osobu, ktorá si hovorí Bejby Blue.

Dalyb sa po krátkej odmlke a zrušenom turné kvôli pandémii pripomína novým videoklipom 4eva. Skladba pochádza z jeho debutového albumu TEEN(R)AGE, ktorý vydal člen Haha Crew ešte v závere minulého roka. Projekt sa tešil obrovskému úspechu, jednotlivé skladby postupne prekračujú hranicu pol milióna streamov a práve 4eva je najúspešnejším trackom z celého albumu. 

 

Dalyb zverejňuje klip ku skladbe 4eva, hosťuje v ňom záhadná Bejby Blue. Kto to je a kde sa vzala?

Vizuál prináša aj jedno veľmi veľké prekvapenie a zároveň záhadu – účasť neznámej Bejby Blue, o ktorej ešte nikto nepočul. V tejto súvislosti sme oslovili aj samotného Dalyba s požiadavkou, aby nám prezradil trochu viac „Bejby je tu nová. Vždy som chcel robiť inovatívne veci a iné ako ostatní a toto je teraz ta správna cesta,“ povedal na adresu Bejby Blue producent a interpret z FCK THEM a my sa tak budeme musieť zmieriť s tým, že ešte chvíľu potrvá, kým nám jej instagramový účet odhalí čosi viac. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bejby blue (@bejby.blue) on

„Som rád, že sa pri tvorbe tohto klipu stretli takýto super ľudia ako Roland a jeho celý team, Saul, Nuri a Bejby Blue. Všetci čo sme na tom pracovali sme do toho dali najviac čo momentálne môžeme dať. Mame nastavený rovnaký mindset a cieľ, takže sa teším na budúce spolupráce. Bude to zo začiatku nepochopené a ľudia majú z nových vecí strach, ale pre nás je to výzva,“ dodal Dalyb. O réžiu videoklipu sa postaral šikovný Roland Wranik.

Dalyb sa medzi raperov zaradil už pred niekoľkými rokmi, dnes je plnohodnotným intepretom so schopnosťami producenta, a tak dokáže tvoriť bez pomoci ostatných. Aj stále aktuálny projekt TEEN(R)AGE vznikal týmto spôsobom, niekoľko beatov však pochádza aj od Nuriho z Khans. Dalyb ako reprezentant novej vlny chystá aj sériu koncertov, s ktorými príde hneď, ako to pandemická situácia dovolí. Dovtedy nám zostáva len čakať a tipovať, kto asi môže byť jeho nový objav menom Bejby Blue.

Domov
Zdieľať
Diskusia