Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2020, 9:11
Čas čítania 2:51
Richard Balog

REFRESHER Market je domovom všetkých známych tenisiek. Vybrali sme 10 najzaujímavejších

REFRESHER Market je domovom všetkých známych tenisiek. Vybrali sme 10 najzaujímavejších
Zdroj: Fear of God
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Urobiš si radosť novým párom?

Globálna mánia okolo tenisiek neutícha ani počas krízy spojenej s výskytom koronavírusu a poprední hráči na trhu nám servíruju nové modely prakticky neustále. Väčšina najväčších releasov sa vypredáva v priebehu niekoľkých minút a dostať sa k svojmu vysnívanému páru býva často nemožnou úlohou.

REFRESHER Market je však domovom všetkých známych siluet, spoluprác a prevedení, na ktoré si spomenieš. Vybrať si preto nie je úplne jednoduché, a tak sme sa rozhodli pripraviť výber 10 najzaujímavejších kúskov, ktorých kúpou rozhodne neurobíš krok vedľa, skôr naopak. 

Odporúčané
Značka Vollebak vyrobila nezničiteľnú bundu z vlákien, ktoré sú 15-krát pevnejšie ako oceľ Značka Vollebak vyrobila nezničiteľnú bundu z vlákien, ktoré sú 15-krát pevnejšie ako oceľ 25. apríla 2020, 9:22

Converse Chuck 70 x Fear of God Essentials“ / od 140 €

„Číňany“ sú klasika, na ktorú sa môžeš spoľahnúť takmer v priebehu celého roka a Jerry Lorenzo im dodal typický rukopis. Pod hlavičkou divízie Essentials uprednostnil jednoduchosť pred zbytočným vymýšľaním a finálny vzhľad tenisiek rozhodne stojí za to. Teší nás, že aj na resell trhu sa tieto „rýchlobežky“ dajú zohnať za férové sumy. 

REFRESHER Market
Zdroj: Fear of God

Air Jordan 1 Retro High  Pine Green“ / od 170 €

Rovnako ako v prípade vyššie uvedených Cons, tak aj AJ 1 patria medzi ikonické kúsky, ktoré by si mal minimálne vyskúšať každý fanúšik pouličnej módy. Farebné prevedenie s prívlastkom „Pine Green“ si americkí dizajnéri počas posledných sezón mimoriadne obľúbili a my nie sme vôbec proti. Stačí sa pozrieť na zábery.

Späť
Zdieľať
Diskusia