Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
25. apríla 2020, 12:56
Čas čítania 0:35
Viktor Kniš

Rytmus, Kali, Strapo aj Roko hosťujú v Separovom videoklipe. V hlavnej úlohe sa predstavili aj Sajfa a desiatky fanúšikov

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Separ a Tina vydávajú avizovaný karanténny videoklip ku skladbe Všetci za jedného.

Skoro celá slovenská rapová scéna vrátane Strapa, Rytmusa, Čis Tho, Kaliho, ale aj členovia DMS, Milion+  a Roko hosťujú v najnovšom klipe od Separa a Tiny. Skladba Všetci za jedného z najnovšieho albumu OG tak dostáva netradičné vizuálne spracovanie, ktoré je kompiláciou videí od fanúšikov a taktiež veľkej časti kolegov Separa. Zároveň je klip dôkazom, že aj v súčasnej situácii môžu vznikať pekné veci, ktoré majú v konečnom dôsledku ešte silnejší emočný náboj.

O strih sa v tomto prípade postaral Daniel Kristl, máme pri tom možnosť vidieť okrem domácich videí aj niektoré naozaj netradičné. Domáce natáčanie a účinkovanie v klipe si zjavne užili aj deti autorov skladby a v závere zahviezdil aj Sajfa.

Separov album sa zatiaľ teší podľa jeho slov veľkému úspechu aj napriek pandémii. Nedávno avizoval, že si ho v predpredaji kúpilo približne 7-tisíc ľudí na ktoré dáva autogram. Dnes sa dozvedáme, že bude musieť podpísať ďalšie tisícky. 

Odporúčané
Separov album nahrali na torrenty, uploadovali na stiahnutie a posielali kamošom. Aké tresty im teraz hrozia? Separov album nahrali na torrenty, uploadovali na stiahnutie a posielali kamošom. Aké tresty im teraz hrozia? 24. apríla 2020, 15:27
Domov
Zdieľať
Diskusia