Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2020, 16:43
Čas čítania 1:13
Dominik Vetrák

Dve sexy MILF-ky sa stanú vdovami. Fajčenie trávy, alkohol, metal a ich priateľstvo im majú ukázať cestu k šťastnému životu

FILMY A SERIÁLY DEAD TO ME
Uložiť Uložené

Jen a Judy sú atraktívne ženy v strednom veku, ktoré prišli o svojich partnerov.

Minulý rok dorazila na Netflix prvá séria kriminálnej drámy Dead to Me a zožala také pozitívne ohlasy, že Netflix okamžite oznámil aj práce na druhej. Príbeh sleduje dve ženy, ktoré spojí silné priateľstvo. 

Odporúčané
Podľa akej metropoly má meno Profesor a ako sa mal seriál pôvodne volať? Toto je 10 zaujímavostí o seriáli Money Heist Podľa akej metropoly má meno Profesor a ako sa mal seriál pôvodne volať? Toto je 10 zaujímavostí o seriáli Money Heist 18. apríla 2020, 11:01

Jen (Christina  Applegate) sa nedávno stala vdovou. Jej muža niekto zrazil a z miesta nehody ušiel. Pracuje ako realitná maklérka, jej svokra je príšerná a problémy má aj so svojimi dvomi synmi. Jedného dňa stretne Judy (Linda Cardellini) v podpornej skupine pre vdovy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia