Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2020, 16:29
Čas čítania 0:59
Tina Hamarova

Autor kníh Game of thrones George R.R. Martin využil izoláciu pred koronavírusom na písanie novej knihy

KULTÚRA GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

„Trávim viac času vo Westerose ako v reálnom svete," napísal Martin na svojom blogu.

Ľudia po celom svete sa snažia izolovať sa, aby zabránili šíreniu nákazy Covid-19 ďalej do svojho okolia. Inak to nie je ani v prípade spisovateľa Georga R. R. Martina, autora kníh Hry o tróny, ktorý už 8 rokov hovorí o novej šiestej časti fantasy série „Pieseň ľadu a ohňa“. Na svojom blogu totiž napísal, že tento čas konečne využije na dokončenie novej knihy s názvom „ Vetry zimy" (Winds of Winter).

Autor kníh Game of thrones George R.R. Martin využil izoláciu pred koronavírusom na písanie novej knihy
Zdroj: TASR/Chris Pizzello/Invision/AP

„Som si vedomý toho, že som už v tej najviac ohrozenej časti populácie vzhľadom na môj vek a fyzickú kondíciu. Ale cítim sa dobre a s rodinou robíme všetky kroky k tomu, aby sme sa ochránili. Ja sám som na izolovanom mieste len v sprievode jedného kolegu a nechystám sa ani do mesta, ani na stretnutie s hocikým. Pravdu povediac, trávim viac času vo Westerose ako v reálnom svete,“ napísal Martin na blogu, čím dal jasne svojim fanúšikom najavo, že je v poriadku a dokonca im splní aj dlhodobé želanie na novú knihu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia