Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2020, 16:57
Čas čítania 0:50
Vl Mi

Z talianskeho väzenia ušli väzni a podpálili ho, úrady hlásia 6 mŕtvych. Dôvodom má byť to, že im pozastavili návštevy

NEWS
Uložiť Uložené

Koronavírus má ďalšie obete, tentokrát však po nepokojoch.

Talianske úrady hlásia 6 mŕtvych ľudí po tom, čo vypukli nepokoje vo väznici v Modene po obmedzeniach v rámci šírenia koronavírusu, informuje BBC.

Väzňom totiž pozastavili návštevy a toto opatrenie vyvolalo vlnu nevôle. Podľa talianskej väzenskej polície väzni zomreli na ošetrovni po tom, čo sa predávkovali metadonom, píše San Francisco Chronicle. Niektorí väzni chceli ujsť, snažili sa ukradnúť auto. 

Odporúčané
Záznam: Počet Slovákov nakazených koronavírusom stúpol na 7, tvrdí dosluhujúci minister zdravotníctva Pellegrini Záznam: Počet Slovákov nakazených koronavírusom stúpol na 7, tvrdí dosluhujúci minister zdravotníctva Pellegrini 9. marca 2020, 6:22

Väzni tiež vyliezli na strechu, kde zavesili transparent s nápisom Indulto, v preklade pardon. Preťažený súdny systém a aj väznice majú problém s fungovaním po tom, čo Taliani zaviedli prísne opatrenia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia