Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2020, 12:22
Čas čítania 1:00
Viktor Kniš

Rytmusa mama zachránila pred druhým rozvodom, Ego rapuje text zosnulého kamaráta. Vypočuj si spoluprácu Kontrafaktu a Nerieš

HUDBA KONTRAFAKT NERIEŠ
Uložiť Uložené

Nový album od Nerieš je po niekoľkomesačnej odmlke nových projektov veľmi príjemným osviežením. Ako dopadli spolupráce s DMS a Kontrafaktom?

Matej Straka a Gabryell skoro dva týždne pred odoslaním prvých predobjednávok umiestnili nový album OK na streamovacie služby. Vzhľadom na to, že si aj Slováci zvykajú počúvať hudbu cez Spotify a Apple Music, ide o logický krok, zároveň je pozítivom, že aj takto môžu podporiť svojich obľúbených interpretov finančne. 

Podľa očakávaní Nerieš zvolili úplne iný prístup ako zvyšok ich kolegov, miestami máme pocit, že počúvame súčasný Modern Talking, potom prekvapia punkrockovou skladbou so živou kapelou a všetko zavŕšia svojou melodickou klasikou, ktorú stále pretvárajú do aktuálnej podoby. 

Domov
Zdieľať
Diskusia