Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2020, 10:46
Čas čítania 0:45
Jakub Paulík

Pil C, Moma a ďalšie osobnosti vysvetľujú, prečo pôjdu voliť. Záleží mi na tom, kam táto krajina smeruje, tvrdí slovenský raper

NEWS VOĽBY
Uložiť Uložené

Iniciatíva „Budem voliť!“ vyzýva všetkých Slovákov, aby prišli rozhodnúť o budúcnosti svojej krajiny.

Občiansky manifest BUDEM VOLIŤ! spojil mnohé osobnosti Slovenska, ktoré sa v krátkych videách vyjadrujú k tomu, prečo pôjdu 29. februára 2020 odovzdať svoj hlas do parlamentných volieb. Za iniciatívou stoja osobnosti Nežnej revolúcie Filip Vagač, Juraj Vaculík, Miloslav Durec a Zuzana Mistríková.

Považujeme za veľmi dôležité pripomenúť, že rozhodnutie nevoliť, znamená tiež voľbu, a to veľmi nebezpečnú. Voľbu dobrovoľne prenechať právo a moc rozhodovať o našich osudoch iným. Tí, ktorí by sa takýmto rozhodnutím mohli dostať k moci, by sa mohli ľahko a v súlade s ich totalitnými ideológiami rozhodnúť, že ďalšie slobodné voľby, už možno jednoducho NEBUDÚ!“ vyjadrili sa zakladatelia iniciatívy.

Domov
Zdieľať
Diskusia