Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2020, 18:53
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

V Red Dead Redemption 2 si môžeš užiť reálny sex s pohľadom v prvej osobe. Rockstar kvôli erotickému módu zúri

TECH
Uložiť Uložené

Kontroverzný mód z GTA San Andreas sa dostáva na divoký západ.

Možno si pamätáš na kontroverziu okolo Hot Coffee módu do GTA: San Andreas. Fanúšikovia vtedy vypracovali mód, vďaka ktorému si hlavná postava vedela so svojimi priateľkami užívať sex priamo na obrazovke. Nebolo síce vidieť genitálie, no tvorcovia hry zo štúdia Rockstar Games zúrili a dlho proti módu bojovali. 

Odporúčané
Red Dead Redemption 2 je najlepšia open world hra histórie. Brutálny western s nádhernou grafikou prekonal GTA V (Recenzia) Red Dead Redemption 2 je najlepšia open world hra histórie. Brutálny western s nádhernou grafikou prekonal GTA V (Recenzia) 6. novembra 2018, 20:18

Niečo podobné sa teraz dostalo do ich najnovšej hry, geniálneho westernového open-worldu Red Dead Redemption 2. Jeden z modderov na PC vytvoril možnosť užívať si sex s NPC ženami. Výsledok je tak trochu komický, no nič to nemení na veci, že sa porušili pravidlá používania hry. Tvorcovia tak zrejme budú musieť mód stiahnuť.

Domov
Zdieľať
Diskusia