Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2020, 21:41
Čas čítania 1:00
Tímea Krauszová

Dvojročný chlapček objal donáškara pizze, ktorý len pár dní predtým prišiel o milovanú dcéru. Dojemné video videli už tisícky ľudí

NEWS USA
Uložiť Uložené

Chlapček ho jednoducho chcel objať.

Dvojročný Cohen Sheely spontánne objal donáškara, na video to zachytila kamera na rodinnom dome, neskôr ho na Facebooku uverejnila chlapcova matka Lindsey. Úprimný prejav od chlapčeka dojal dospelého muža k slzám. Len krátko predtým totiž navždy stratil svoju 16-ročnú dcéru Alyssu, píše ABC7 NY.

Krásne gesto

Deti sú úprimné, spontánne a nepremýšľajú nad tým, ako a či vôbec prejavia emócie. Nebolo to inak ani pri srdcervúcom príbehu Ryana Cattersona, ktorý nedávno stratil dcéru. Napriek tragickej udalosti musel pracovať a v sobotný večer už tradične roznášal pizzu.

Odporúčané
Cez deň žužleš živé chobotnice, večer pozrieš drag queen show, v noci skočíš do večierky po lepiacu pásku. Soul nikdy nespí Cez deň žužleš živé chobotnice, večer pozrieš drag queen show, v noci skočíš do večierky po lepiacu pásku. Soul nikdy nespí 18. februára 2020, 14:48

Lindsey so svojím synom Cohenom si objednali tiež pizzu, ktorú priniesol zhodou okolností práve Ryan. Pri odchode rodinke zaželal, aby im pizza chutila. Vtedy – podľa záznamu bezpečnostnej kamery – za ním vybehol Cohen a objal ho. Video sa vďaka sociálnym sieťam napokon dostalo späť k Ryanovi, ktorý žene napísal, či môže video zazdieľať aj on.

Prezradil jej, že len krátko predtým prišiel o svoju dcéru. Alyssa mala 16 rokov, keď nečakane zomrela. Podľa ABC7 zápasila s duševným ochorením, príčina smrti nie je známa. Krásne objatie od chlapčeka považuje jej otec za znamenie od Boha.

Podľa všetkého sa predtým nikdy nevideli, nie je teda možné, že ho malý Cohen odniekiaľ spoznal. Jednoducho sa mu len zachcelo venovať objatie. Nevedel však, akým peklom si Ryan prechádza. Aspoň na chvíľku ho mohol takto zahriať pocit nádeje.

Ryan je rozvedený, Alyssa žila so svojou matkou v Kalifornii. Momentálne zbiera peniaze online, aby mohli pokryť náklady spojené s cestovaním a pohrebom. Vo veľkej miere tomu pomohlo aj zdieľané video, ku ktorému medzičasom Lindsey pridala link na verejnú zbierku.

Domov
Zdieľať
Diskusia