Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2020, 21:26
Čas čítania 1:02
Viktor Kniš

Tyson Fury: Keď porazím Wildera, užijem si s 30-dolárovými prostitútkami a kokaínom

ŠPORT TYSON FURY
Uložiť Uložené

Legendárny zápasník prichádza s ďalšími kontroverznými vyjadreniami.

Boxerského šampióna Tysona Furyho čaká v sobotu odveta proti Wilderovi, v ktorej si nepripúšťa iný výsledok ako víťazstvo. Pre portál Daily Caller už zároveň odhalil aj svoje plány bezprostredne po skončení zápasu. Keďže sa stretnutie bude konať v Las Vegas, Fury sa rozhodol, že si nočné mesto užije naplno. Chce si užívať s prostitútkami a kokaínom.

Novinár túto odpoveď skutočne nečakal, a tak len skonštatoval, že to pravdepodobne nebudú len také obyčajné ženy. Tyson Fury s úsmevom upresnil, že to budú „30-dolárové prostitútky.“ 

Odporúčané
Tyson Fury: Príbeh neporazeného boxera, ktorého najťažší súboj prebiehal mimo ringu. Depresiu riešil kokaínom a alkoholom Tyson Fury: Príbeh neporazeného boxera, ktorého najťažší súboj prebiehal mimo ringu. Depresiu riešil kokaínom a alkoholom 16. júna 2019, 19:09

Neporazený britský profesionálny boxer sa svojimi kontroverznými vyjadreniami preslávil už dávno, v minulosti napríklad tvrdil, že masturbuje 7-krát denne, aby si zvýšil hladinu testosterónu alebo že orálny sex robí aj kvôli tomu, aby precvičoval svaly na sánke. Povedal tiež, že si ruky namáča do benzínu, aby zvýšil šance na knokaut. 

Domov
Zdieľať
Diskusia