Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2020, 16:11
Čas čítania 0:41
Dominik Vetrák

Hopper žije! 4. séria Stranger Things posiela pozdravy z Ruska, kde je obľúbená postava uväznená

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Fanúšikovia dlho na návrat svojej obľúbenej postavy čakať nemuseli.

Na konci 3. série Stranger Things sa Hopper (David Harbour) obetoval, aby Joyce (Winona Ryder) mohla zničiť prístroj a zachrániť tak nielen mesto Hawkins, ale aj obrovské množstvo životov. Svet Upside Down totiž začínal byť prepojený s tým našim. Postavy mali za to, že Hopper následkom „výbuchu“ zomrel, no my predsa, že ak postavu nevidíme priamo umierať, je vysoko pravdepodobné, že ešte žije. 

Odporúčané
Čo prezradila potitulková scéna zo Stranger Things a ako načrtla príbeh 4. série? Čo prezradila potitulková scéna zo Stranger Things a ako načrtla príbeh 4. série? 8. júla 2019, 11:33

Netflix nás zrejme nechcel nechať v napätí príliš dlho, a tak tieto úvahy potvrdil dnešným videom. Na záberoch je oblasť kdesi v Rusku, kde väzni stavajú železnice. Jedným z pracovníkov je aj Jim Hopper, teraz už značne pochudnutý.

Domov
Zdieľať
Diskusia