Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2020, 17:15
Čas čítania 4:30
Viktor Kniš

Ako môžeš na teniskách Off-White, Yeezy a Travis Scott vo februári zarobiť resellingom tisíce eur? (To najlepšie z Refresheru)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Prečítaj si najnovšie rozhovory, analýzy a reportáže.

Rozhovory s inšpiratívnymi Slovákmi, ale aj reportáže a analýzy aktuálnych tém – na tomto všetkom sme pracovali aj počas uplynulého týždňa.

Dozvieš sa, prečo je práca našich záchranárov náročná a čo všetko obnáša, na naše otázky odpovedala aj slovenská policajtka pracujúca v Chicagu a v súvislosti s blížiacimi sa voľbami sme dvom šéfom najuznávanejších výskumných agentúr položili otázky o kampani, extrémistoch, agresívnych útokoch a Marianovi Kočnerovi. 

Nezabúdame ani na klasickejšie Refresher témy. Dozvieš sa, na ktorých teniskách sa dá vo februári zarobiť resellingom najlepšie, ktorých 20 albumov nás za uplynulú dekádu oslovilo najviac a boli sme sa pozrieť na premiére filmu Sviňa, aby sme spracovali rozsiahlu recenziu. Zamknuté články môžeš stále čítať aj zadarmo, stačí využil týždňovú skúšobnú dobu na predplatné. 

Domov
Zdieľať
Diskusia