Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2020, 15:53
Čas čítania 2:06
Tímea Krauszová

Arabka, ktorá získala azyl v Kanade, pridala na Twitter fotku v bikinách a hovorila o slobode. Jej krajania ju za to zosmiešňujú

ZAUJÍMAVOSTI SAUDSKÁ ARÁBIA
Uložiť Uložené

Tínedžerka zo Saudskej Arábie doslova ušla. Tvrdí, že ju jej rodina psychicky aj fyzicky týrala.

Rahaf Mohammed al-Qunun je 18-ročné dievča, ktoré zo svojej krajiny ušlo koncom roka 2019. Po medializovanej kauze a obrovskej podpore na Twitteri sa jej podarilo napokon získať azyl v Kanade.

V novej domovine sa už usadila a na sociálnej sieti otvorene hovorí o svojej novej slobode. K jej fotografii v bikinách však rýchlo pribúdajú nenávistné komentáre a poľutovania od žien, ktoré žijú v arabských krajinách. Rahaf označili za klamárku a spochybňujú jej slobodu.

Odporúčané
Nahé ženy, kukly, či pravá pouličná móda. Aj takto vyzerá aktuálna streetwearová scéna na Slovensku Nahé ženy, kukly, či pravá pouličná móda. Aj takto vyzerá aktuálna streetwearová scéna na Slovensku 4. februára 2020, 12:25

Slobodná znamená nahá?

Po niekoľkých týždňoch v novom domove pridala Rahaf na Twitter nový príspevok. Porovnáva v ňom dve svoje fotky: jednu z čias vo svojej rodnej krajine, zahalená v nikábe, a druhú v bikinách.

Domov
Zdieľať
Diskusia