Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2020, 13:27
Čas čítania 0:44
Matej Krajčovič

Američanka, ktorá vbehla na ihrisko počas Superbowlu, strávila noc vo väzení. Na Instagrame jej pribudli desiatky tisíc followerov

ŠPORT INSTAGRAM USA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V pondelok ráno ich mala už 307-tisíc.

Americká NFL má za sebou finálový zápas medzi San Franciscom 49ers a nakoniec víťaznými Kansas City Chiefs. Superbowl je už pravidelne najsledovanejšou televíznou udalosťou roka v Spojených štátoch, pozornosť na seba teda chcú upútať aj ľudia, ktorí si nezaplatili žiadny z rekordne drahých reklamných spotov v polčasovej prestávke.

Web TMZ sa zameral na modelku Kelly Kay Greenovú, ktorá sa ešte v prvej časti rozhodla vybehnúť na ihrisko.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kelly Kay (@kellykay),

Instagramové hviezdičky sa o podobné akcie snažia hlavne kvôli tomu, aby spropagovali svoje sociálne siete a nazbierali niekoľko nových followerov. To bol aj prípad americkej modelky, ktorá má k dnešnému dňu už 307-tisíc odberateľov. Ešte pred zápasom to bolo len 260-tisíc. 

Stále to tak nie je nič oproti „úspechu“ bývalej priateľky známeho YouTubera Vitalyho, ktorá vlani rovnakým spôsobom narušila finále ligy majstrov a získala tak až milión nových fanúšikov. 

Odporúčané
Polonahej fanúšičke z finále Ligy majstrov pribudol už viac ako 1 milión nových followerov Polonahej fanúšičke z finále Ligy majstrov pribudol už viac ako 1 milión nových followerov 2. júna 2019, 9:41

Greenová však okrem krátkeho odhalenia svojho zadku počas finálového večera veľa nepredviedla, rýchlo ju totiž spacifikovali uspriadatelia a polícia. Dostala pokutu a noc strávila vo väzení.

Teoreticky ju čaká súd a šanca, že sa tam vráti na celý jeden rok, no z podobných akcií previnilci zvyčajne vyviaznu iba s pokutou či zákazom vstupu na športové podujatia. 

Odporúčané
Polonahá fanúšička, ktorá v zápase Slovana vbehla na ihrisko: Musím zaplatiť 800 €, ale neľutujem to (Rozhovor) Polonahá fanúšička, ktorá v zápase Slovana vbehla na ihrisko: Musím zaplatiť 800 €, ale neľutujem to (Rozhovor) 26. augusta 2019, 18:13
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kelly Kay (@kellykay),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kelly Kay (@kellykay),

Domov
Zdieľať
Diskusia