Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
3. februára 2020, 10:34
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Nenápadný bitkár, ktorý ti vypne dýchanie aj vagošská férovka v presile. Naked Bananas sa opäť vyzliekajú do naha

OSOBNOSTI NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

Youtuberi vydávajú úspešné pokračovanie typov bitkárkov, nechýba ožran, vagoši ani tí, čo sa vždy pri bitke vyzliekajú.

Naked Bananas sa každým novým videom dostávajú na najvrchnejšie rebríčky trendov, čo je obzvlášť pozoruhodné vzhľadom na kadenciu, ktorou na YouTube prispievajú. Tentokrát sa rozhodli rozšíriť tému bitkárov, čo je na Slovensku veľmi aktuálna téma aj počas uplynulých dní, zároveň sa nám minimálne trochu snažia povedať, že fyzická agresia tak trochu súvisí aj s našou náturou. 

Ak patríš k výbušnejším typom ľudí, určite sa v nasledujúcom videu nájdeš. Chalani opäť predviedli aj herecké schopnosti, keďže jednotlivé situácie vyzerajú ešte uveriteľnejšie, keď ich aspoň trochu prehrotia. Okrem ožranov a vagošov stvárnili aj tých, ktorí majú potrebu sa stále pred bitkou vyzliekať alebo nenápadných bitkárov, ktorí poznajú bojové umenia. 

Odporúčané
Ako zaspávajú pikeri, ožrani a zaľúbené páry? Naked Bananas poznajú aj pocit, keď spíš u kamoša, ktorý ti nedá perinu Ako zaspávajú pikeri, ožrani a zaľúbené páry? Naked Bananas poznajú aj pocit, keď spíš u kamoša, ktorý ti nedá perinu 1. decembra 2019, 11:11

Miloš Matúš, Tomáš Križan a Rišo Szalai bavia divákov na YouTube už niekoľko rokov, pôvodne začínali skôr jednoduchými videami a kolegovia ich kritizovali napríklad aj za to, že si nepísali scenáre a akú techniku používali. Dnes si už málokto dovolí kritizovať ich spôsob práce, obzvlášť s prihliadnutím na to, že každé ich video zaznamená stovky tisíc pozretí. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia