Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2020, 9:10
Čas čítania 1:02
Daniel Mikolášik

LA Lakers hrali prvý zápas od smrti Kobeho Bryanta. Basketbalistu a jeho dcéru si uctil v dojemnej reči aj LeBron

ŠPORT BASKETBAL KOBE BRYANT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Na dvoch miestach, kde sedel basketbalista aj so svojou dcérou počas posledného zápasu Lakers, sa nachádzali kytice s červenými ružami.

Od tragickej smrti posádky nachádzajúcej sa v havarovanom vrtuľníku, medzi ktorou sa nachádzali aj 41-ročný basketbalista Kobe Bryant a jeho dcéra Gianna, už ubehol takmer týždeň. Kobe dlhé roky obliekal dres tímu Los Angeles Lakers a ten sa pri príležitosti prvého zápasu od tragédie rozhodol uctiť si pamiatku Čiernej Mamby.

Ako informuje The Guardian, v športovej aréne Staples Center sa už pred zápasom nachádzali na stoličkách dresy s Kobeho číslom 24. Na dvoch miestach, kde sedel basketbalista aj so svojou dcérou počas posledného zápasu Lakers, sa nachádzali kytice s červenými ružami. Na obrazovkách sa premietali fotky všetkých obetí, ktoré pri páde vrtuľníku zomreli.

Domov
Zdieľať
Diskusia