Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
31. januára 2020, 15:08
Čas čítania 0:30
Jakub Paulík

Svet futbalových chuligánov je plný krvi a násilia. V drsnej novinke od Netflixu diváci nazrú do sveta na bitkárov z Ultras

FILMY A SERIÁLY BITKA FUTBAL
Uložiť Uložené

Konflikty futbalových nadšencov v Neapole budú poriadne nebezpečné.

Sandro je 50-ročným lídrom agresívnej skupiny neapolských Ultras. V gangu bitkárov je veľkým vzorom najmä pre 16-ročného Angela, ktorého brat menom Sasa zomrel pri jednom z konfliktov vyvolaných futbalovými bitkármi.

Vo vyššom veku si už Sandro začne uvedomovať, že hodnoty, ktoré doposiaľ zastával, nie sú to pravé orechové. Po prvýkrát v živote teda začne pociťovať túžbu po vzťahu a úplne obyčajnom živote s rodinou. V tomto období spoznáva dievča menom Terry, do ktorého sa zamiluje.

Odporúčané
Bývalí neonacisti z Bratislavy: Kotleba kráča v stopách Hitlera (Rozhovor) Bývalí neonacisti z Bratislavy: Kotleba kráča v stopách Hitlera (Rozhovor) 12. marca 2019, 19:34

Námet drámy Ultras nie je ničím netradičný, ale treba povedať, že táto téma je neustále lákavá. O réžiu snímky sa pre Netflix postaral Francesco Lettieri, pre ktorého ide o jeho celovečerný debut.

Snímka má byť na Netflixe dostupná od 20. marca 2020. Ešte predtým ju však streamovacia spoločnosť plánuje premietať vo vybraných kinách v období od 9. do 11. marca.

Domov
Zdieľať
Diskusia