Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
31. januára 2020, 11:54
Čas čítania 1:06
Viktor Kniš

Nicki Minaj si kopla do Cardi B. Tvrdí, že je narozdiel od súperky pekná aj naživo a jej fotky na Instagrame si môžeš aj priblížiť

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Nicki Minaj prichádza s novou hudbou a časť textu venuje aj svojej úhlavnej nepriateľke a najväčšej konkurentke Cardi B.

Nie je to tak dávno, čo sa Cardi B a Nicki Minaj pochytili na sociálnych sieťach po tom, čo sa na verejnosť dostala fotka bez makeupu prvej menovanej a jej kolegyňa využila príležitosť kopnúť si. Ich konflikt po chvíli ustál, teraz sa však Nicki rozhodla, že ho opäť oživí. Do svojej úhlavnej nepriateľky a najväčšej konkurentky si kopla pri prvej príležitosti – konkrétne ako hosť na skladbe speváčky Meghan Trainor. 

V jednej časti textu na nedávny spor odkázala slovami, že sa za ňou všetci otáčajú, pretože je pekná aj naživo. Zároveň konštatuje, že si pokojne môžeš fotky na jej Instagrame aj priblížiť. Očakávame, že tieto slová vyvolajú aj reakciu druhej strany, možno si však budeme musieť počkať až na album, ktorý momentálne Cardi B chystá.

Odporúčané
Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili sme honorár niekoľko 100-tisíc eur, o jej vystúpenie nebol záujem ani v USA (Rozhovor) Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili sme honorár niekoľko 100-tisíc eur, o jej vystúpenie nebol záujem ani v USA (Rozhovor) 23. februára 2019, 19:28

S tým predošlým sa jej podarilo ovládnuť rebríčky aj najprestížnejšej súťaže vrátane Grammy, zároveň tak vytlačila Nicki z pozície najlepšej raperky na planéte. V konečnom dôsledku sa to odrazilo aj na následnom európskom turné Minaj, ktoré dopadlo katastrofálne a pocítili to aj fanúšikovia na Slovensku. 

Nicki po návrate z tour najprv vyhodila celý manažment, s ktorým spolupracovala dlhé roky a následne oznámila, že končí s kariérou, pretože sa chce venovať rodine. Neskôr svoje vyhlásenie mierne upravila a naznačila, že má ešte v pláne vydať album, len si dá od tvorby väčší odstup. Nedávno sa ešte o slovo prihlásila, keď v obchode nakričala na expriateľa Meek Milla. 

„Boom, I turn every head when I walk in the room/

Pretty in real life, hit my pics with the zoom“

Tieto slová Nicki Minaj pochádzajú z dnes vydaného projektu Treat Myself od Meghan Taylor, na ktorom okrem raperky hosťujú aj The Pussycat Dolls alebo Lennon Stella. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia