Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2020, 9:06
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Billie Eilish odhalila, kto je pre ňu najdôležitejší človek v živote. Sú ochotní spolu zomrieť

HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Billie Eilish vydáva ďalší videoklip, ktorý si sama režisérsky ošéfovala

Nie je tajomstvom, že Billie Eilish vďačí sa úspech aj svojmu bratovi Finneasovi, ktorý jej pomáha pri tvorbe po produkčnej stránke a väčšinu skladieb z jej diskografie vytvorili spolu. Už viackrát mu 18-ročná speváčka verejne poďakovala, tentokrát mu však venovala aj videoklip, a to konkrétne na trochu staršiu vec Everything i Wanted, ktorá uzrela svetlo sveta minulý rok už ako poalbumový singel. 

Vizuál si Billie Eilish režírovala sama a aj keď ide o na prvý pohľad jednoduchú vec, minimálne pre ňu nesie určite silnú emocionálnu hodnotu. Hneď na začiatku si máme možnosť prečítať, že je Finneas jej najlepším priateľom a bez ohľadu na okolnosti sú tu pre seba. Či už v hudobnom alebo osobnom živote. Popová hviezda je zároveň motiváciou pre všetkých ďalších súrodencov, ktorí so možno doteraz nemali možnosť uvedomiť, že sú pre seba dôležití. 

Billie o niekoľko týždňov čaká ďalšia vlna turné, v rámci ktorého absolvuje približne 50 zastávok naprieč celým svetom. Tentokrát už haly vymenila za obrovské štadióny, ktoré sa jej podarilo vypredať za približne hodinu. 

Predpokladáme, že počas koncertovania nestihne mladá hviezda nahrať žiadne nové skladby, následne by však mohol prísť ďalší album. 

Domov
Zdieľať
Diskusia