Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2020, 19:03
Čas čítania 0:57
Tímea Krauszová

Členovia sekty zavraždili 6 detí a tehotnú ženu, zviazali a zmlátili 14 ďalších

NEWS VRAŽDA
Uložiť Uložené

Vraj musia činiť pokánie za svoje hriechy alebo zomrieť.

V malej komunite domorodcov Ngabe Bugle v Paname rituálne zabili sedem ľudí, až šesť z nich boli deti. Obete najskôr priviedli do miestneho zboru s názvom The New Light of God (v preklade Nové svetlo Božie), vyzliekli ich donaha, mučili, sekali mačetami a pálili predtým, než ich zabili. Cieľom podľa Sky News vraj bolo, aby oľutovali svoje hriechy.

Krvavé rituály a vraždy

Za obete pravdepodobne exorcistického rituálu padli tehotná žena, jej päť detí a ďalšie dieťa. Členovia miestnej novej cirkvi, ktorú miestni označujú za sektu, dostali údajne znamenie od Boha: ľudia museli byť oľutovať svoje hriechy a činiť pokánie alebo zomrieť.

Polícii sa napokon podarilo oslobodiť 14 osôb, ktoré členovia sekty držali proti ich vôli a mlátili ich drevenými palicami a Bibliami. Polícia sa o krvavom rituále dozvedela vďaka trom dedinčanom, ktorí ušli a dopravili sa do najbližšej nemocnice.

Domov
Zdieľať
Diskusia