Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2020, 20:08
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Beyoncé zostala ako jediná sedieť počas standing ovation pre Joaquina Phoenixa, keď dostal ocenenie za Jokera

FILMY A SERIÁLY BEYONCÉ JOAQUIN PHOENIX
Uložiť Uložené

Ľudia na sociálnych sieťach si, pochopiteľne, toto gesto slávnej speváčky vysvetľuju po svojom.

Beyoncé síce nezískala žiadne ocenenie počas galavečera odovzdávania Zlatých glóbusov, aj napriek tomu sa jej ušlo pomerne veľa pozornosti. Najmä internetová verejnosť si všimla, že keď bol Joaquin Phoenix vyhlásený za víťaza v kategórii za najlepší herecký výkon ako Joker v rovnomennom filme, celá sála mu venovala standing ovation, kým populárna speváčka naďalej sedela a usmievala sa.

Ťažko povedať, ako si máme túto reakciu Beyoncé vysvetliť, používatelia sociálnych sietí ju však v žiadnom prípade neocenili. Hovoria o tom, že speváčke chýba rešpekt a pokora, jej výsmech odsudzujú a označujú ju za arogantnú. Ľudia tiež spomínajú súťaživosť, ktorá v tomto prípade podľa nich zohrala rolu, informuje Popculture.  

Odporúčané
Zlaté glóbusy 2020 ovládol Joker, 1917 a Tarantino. Ktoré filmy získali najviac ocenení? Zlaté glóbusy 2020 ovládol Joker, 1917 a Tarantino. Ktoré filmy získali najviac ocenení? 6. januára 2020, 9:51

Aj Beyoncé si vyslúžila jednu nomináciu, konkrétne za skladbu Spirit k filmu Leví kráľ, nakoniec však nezvíťazila. Našli sa aj takí, ktorí kráľovnú popu bránili. Tvrdia, že jej v pohybe mohli brániť nepraktické šaty, ktorými by zároveň potenciálne zakryla výhľad všetkým stojacim za ňou, čo v konečnom dôsledku prichádza do úvahy ako najlogickejšie vysvetlenie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia