Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2020, 20:20
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

RTVS kúpila od Netflixu seriál Narcos. Ako znie Pablo Escobar v slovenčine?

FILMY A SERIÁLY NARCOS
Uložiť Uložené

Slovenskí diváci budú mať možnosť sledovať jeden z najlepších seriálov minulých rokov.

Narcos je obrovským hitom od Netflixu. Prvé dve série popisovali nárast moci a následný pád Pabla Escobara. Toho geniálne stvárnil Wagner Moura so svojou životnou rolou. Čochvíľa sa na Netflix dostane 2. séria spin-offu o Mexiku, no medzitým nás ešte RTVS poteší vlastným vysielaním. Už od 11. januára totiž začne vysielať prvú sériu so slovenským dabingom. 

Vysielať ju budú v rámci terestriálneho (DVB-T), satelitného a káblového vysielania. Nepočítaj s internetovým streamovaním či archívom, informuje web zive.aktuality.skČo sa dabingu týka, môžeme potvrdiť, že bude kompletný. Môžeš tak zabudnúť na lahodne znejúcu španielčinu a úžasné kreácie Wagnera Mouru, ktorý sa do úlohy Escobara vžil na 100%. 

Slovenské dabingy spravidla za veľa nestoja, no v prípade tejto ukážky môžeme s čistým srdcom povedať, že to nie je nič príšerné. Iste, pôvodné znenie je na nezaplatenie a keďže na Netflixe nájdeš české a slovenské titulky, mohol by si využiť ich služby. RTVS uvedie tento rok prvé dve série, pričom prvá časť bude na Dvojke odvysielaná už budúcu sobotu po 22:00.

Domov
Zdieľať
Diskusia