Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. decembra 2019, 9:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Cristiano Ronaldo je najlepšie zarábajúcim influencerom na planéte v roku 2019. Koľko desiatok miliónov zarobil?

NEWS CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené

Pred Kendall Jenner a Lionelom Messim má výrazný náskok.

Cristiano Ronaldo podľa dostupných informácií zarába lepšie zo svojich influencerských aktivít a spoluprác ako z futbalu. Samozrejme, práve vďaka nemu sa zviditeľnil, dnes sú už jeho príjmy z Instagramu najvyššie spomedzi všetkých známych osobností, informuje portál Buzz Bingo.

Podľa neho si futbalista za rok 2019 prilepšil o 47,8 milióna dolárov. Za jeden príspevok si pri tom pýta necelý milión. Najčastejšie sa jeho príspevky týkajú tenisiek Nike, ale aj vlastnej voňavky, nemá však problém promovať ani stránku pre tých, ktorí riešia problém s vypadávaním vlasov. 

Odporúčané
Cristiano Ronaldo sa rozplakal, keď mu ukázali video jeho otca rok pred tým, ako zomrel na následky alkoholizmu Cristiano Ronaldo sa rozplakal, keď mu ukázali video jeho otca rok pred tým, ako zomrel na následky alkoholizmu 16. septembra 2019, 11:47

Druhým najlepšie zarábajúcim influencerom je Lionel Messi, ktorý v roku 2019 zarobil z Instagramu skoro o polovicu menej ako jeho kolega a zároveň rival z futbalového sveta. Za príspevok si pýta 518-tisíc eur a najčastejšie promuje Adidas, Lays a taktiež značku šperkov Jacob & Co. 

Najlepšie zarábajúcou ženou je na treťom mieste Kendall Jenner, ktorá si v uplynulých 12 mesiacoch prilepšila o necelých 16 miliónov dolárov len za príspevky na sociálnej sieti. Najlepšie jej zarobili značka spodného prádla Calvin Klein a kozmetika. 

Na štvrtom mieste je David Beckham, nasleduje Selena Gomez a Neymar. Podrobné interaktívne infografiky nájdeš na stránke Buzz Bingo zaoberajúcej sa analýzou profilov celebrít po stránke reklamy. 

Cristiano Ronaldo je najlepšie zarábajúcim influencerom na planéte v roku 2019. Koľko desiatok miliónov zarobil?
Domov
Zdieľať
Diskusia