Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2019, 12:50
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Mad Max: Fury Road dostane pokračovanie! Režisér George Miller konečne potvrdil, že na ňom už pracuje

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Návrat do Wastelandu sa blíži.

Legendárny režisér George Miller v rozhovore pre Deadline odhalil, že sa prípravy pre pokračovanie Mad Max: Fury Road konečne poriadne rozhýbali. Celý rozhovor si môžeš prečítať v odkaze vyššie, z Millerových slov môžeme dedukovať, že sa do Fury Road pustí hneď po dokončení svojho ďalšieho projektu. 

Odporúčané
George Miller má plán pre 3 pokračovania Mad Max: Fury Road. Jeho spor s Warner Bros. sa chýli ku koncu George Miller má plán pre 3 pokračovania Mad Max: Fury Road. Jeho spor s Warner Bros. sa chýli ku koncu 25. júla 2019, 5:00

S touto informáciou môžeme zároveň rátať s tým, že právne ťahanice s Warnerom si už režisér vyriešil, a tak sa konečne môže pustiť do príprav (viac o spore režiséra so štúdiom tu a tu). Pôvodne sa hovorilo o názve Wasteland (Miller mal pripravené dva scenáre pre ďalšie Mad Max filmy, no to sa mohlo zmeniť), no kto vie, čo sa odvtedy zmenilo.

S premiérou by sme ale nepočítali skôr než o 3-4 roky. George Miller totiž v marci začína s natáčaním epickej romantickej záležitosti s názvom The Thousand Years of Longing v hlavných rolách s Idrisom Elbom a Tildou Swinton. Snímku označil ako anti-Mad Max s množstvom rozhovorov a interiérových scén.


Pred 4 a pol rokmi v kinách vyšiel po dlhoročných prípravách Mad Max: Fury Road od režiséra Georga Millera. Warner mu konečne dalo financie na natočenie jeho vytúženého projektu. Kino tržby síce nehovorili o jednoznačnom úspechu, no snímka sa postupne dostala do zelených čísel, vyhrala hneď niekoľko Oscarov a celkovo sa o nej hovorí ako o jednej z najlepších za poslednú dekádu, pričom ide pravdepodobne o najlepšie akčné post-apo 21. storočia.

Fury Road zanechalo hlboký dojem a my si nevieme predstaviť, čo všetko musí Miller vymyslieť, aby sa na tú úroveň znova dotiahol. V každom prípade mu prajeme veľa síl a zdravia, keďže natáčanie v Austrálii bude opäť nesmierne náročné. 

Domov
Zdieľať
Diskusia