Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2019, 10:15
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Reportéra počas živého vysielania naháňalo prasa

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Novinár musel pre zvieraťom utekať, no snažil sa pokračovať vo vysielaní.

V živom vysielaní sa môže stať naozaj všetko. Dôkazom toho je aj úsmevné video z Grécka, ktoré zachytáva reportéra v nepríjemnej situácii. Naháňalo ho totiž prasa.

Lazos Mantikos mal za úlohu informovať o tom, ako povodne zničili úrodu. To však ešte nečakal, že ho začne počas živého vysielania naháňať prasa. Snažil sa zachovať si chladnú hlavu a v živom prenose pokračoval. Musel sa však uhýbať „nájazdom zvieraťa“.

On sa síce nesmial a chcel to uhrať na profesionála, no moderátori v štúdiu to až tak dobre nezvládli. Začali sa smiať, dokonca bolo počuť aj smiech spoza kamier. Jeden z moderátorov sa síce snažil komunikovať s novinárom a situáciu zachrániť, ten bol však zaneprázdnený úhybnými manévrami.

Odporúčané
Moderátorku počas živého vysielania prekvapil jej syn. Práve informovala o útoku Turecka na Sýriu, zachovala však chladnú hlavu Moderátorku počas živého vysielania prekvapil jej syn. Práve informovala o útoku Turecka na Sýriu, zachovala však chladnú hlavu 10. októbra 2019, 9:54

Mantikos okrem iného vo videu priznáva, že ich prasa prenasledovalo celý deň, dokonca ho aj pohrýzlo, píše The Independent s odvolaním sa na the Guardian. Živé vysielanie bolo z prímorského letoviska Kineta, mesto zasiahli prívalové dažde. 

Domov
Zdieľať
Diskusia