Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2019, 10:13
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Black Widow v prvom traileri na svoju sólovku bojuje s hordou nepriateľov, no taktiež s rodinou

FILMY A SERIÁLY BLACK WIDOW
Uložiť Uložené

Pauza medzi posledným MCU filmom a Black Widow bude trvať takmer rok.

Scarlett Johansson sa platovo konečne dotiahne na svojich kolegov z Marvelu. Black Widow totiž uvidíme v kinách v jej vlastnom filme už 1. mája 2020. Marvel po niekoľkých concept artoch konečne svetu oficiálne ukazuje aj trailer. Ten nás zoznamuje s dejom aj novými postavami vo svete Marvelu, ktoré jednak pôjdu Natashe po krku, jednak sa jej budú snažiť pomôcť. 

Odporúčané
Scarlett Johannson dostane za Black Widow po 10 rokov rovnakú výplatu ako jej mužskí kolegovia. Kedy sa bude film odohrávať? Scarlett Johannson dostane za Black Widow po 10 rokov rovnakú výplatu ako jej mužskí kolegovia. Kedy sa bude film odohrávať? 22. októbra 2019, 13:51

Snímka by sa mala odohrávať medzi Civil War a Infinity War. Zistíme tak, čo Nat robila ako vyvrheľka. Možno sa stretneme aj s Hawkeyom, a to rovno v dvoch časových rovinách. Ak sa neukáže medzi udalosťami Civil War – Infinity War, zrejme sa na neho môžeme tešiť v linke zasahujúcej ešte viac do minulosti.

Scarlettka na plátne spojí sily s Florence Pugh, Davidom Harbourom a Rachel Weisz. Okrem nich uvidíš hercov, ako O-T Fagbenle či Ray Winstone. Kto sa však ujme postavy takzvaného žoldniera Taskmastera?

Ten v komiksoch patrí k najlepším bojovníkom najmä vďaka fotografickým reflexom. Táto schopnosť mu umožňuje zapamätať si a dokonale napodobniť pohyby svojich protivníkov, pričom ich dokáže aj predvídať. Natashinou sokyňou a starou známou bude postava hraná Florence Pugh, s ktorou vo filme zažijú aj niekoľko bitiek. Nakoniec si ale zrejme sadnú za jeden stôl.

Režíruje Cate Shortlan (Lore, Berlin Syndrome), za scenárom sú Jac Schaeffer (Olaf's Frozen Adventure, Captain Marvel) a Ned Benson (The Disappearance of Eleanor Rigby). Viac sa o postavách a filme ako takom dozvieš tu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia