Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
20. novembra 2019, 22:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Stovky ľudí zapálili sviečku za Violu, študenti na jej pamiatku rozsvietili celú Mlynskú dolinu

NEWS BRATISLAVA VRAŽDA
Uložiť Uložené

Slováci rozbehli dnes večer spontánnu iniciatívu Povedz nie násiliu a uctili si zavraždenú Violu, ktorú polícia našla v bratislavskom prístave ešte 11. novembra.

Polícia postupne odhaľuje ďalšie podrobnosti v súvislosti s vraždou 34-ročnej Violy, ktorú našli ešte 11. novembra dobitú v bratislavskom prístave, zachrániť sa ju však už nepodarilo. Vyšetrovatelia zatial vylúčili, že by malo ísť o sériového páchateľa, dávajú si však pozor, aké informácie zverejnia, aby mu nedali náskok a mohli ho čo najskôr chytiť a postaviť pred spravodlivosť. 

Odporúčané
Polícia o prípade usmrtenia Violy: Útočník nie je sériovým páchateľom Polícia o prípade usmrtenia Violy: Útočník nie je sériovým páchateľom 20. novembra 2019, 14:33

Prípad je intenzívne medializovaný aj kvôli tomu, aby si každá jedna žena dávala nie len v týchto dňoch pozor. Pohybovať sa osamote v tmavých uličkách môže byť nebezpečné, na čo poukazuje aj spontánna iniciatíva Povedz nie násiliu, ktorú podľa informácií stránky Zomri zorganizovail študenti v Mlynskej doline.

Dnes o 21:30 sa symbolicky rozsvietila väčšina izieb na Átriákoch, Manželákoch, Štúraku, aj Mladosti, aby si uctili pamiatku Violy a zároveň pripomenuli, že to, čo sa stalo jej, sa môže v prípade nepozornosti stať každému. Pridali sa aj stovky ďalších, ktorí v diskusii zverejnili fotky, ako za Violu zapálili sviečku.

Vyšetrovanie vraždy stále prebieha, príslušníci policajného zboru však žiadajú občanov o trpezlivosť. Aktuálne sa vyšetrovatelia zaoberajú viacerými možnými verziami.

Domov
Zdieľať
Diskusia