Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. januára 2018, 17:47
Čas čítania 0:00
Dominika Hanušniaková

Biele zuby aj bez zbytočného utrácania peňazí? Žiarivý úsmev si dokážeš vyčarovať aj priamo v kuchyni

MÓDA
Uložiť Uložené

Pár tipov, ktoré sme osobne odskúšali aj u nás v redakcii.

Miluješ kávu, no tvoja zubná sklovina hovorí niečo iné? Či už sa na našom úsmeve podpísala závislosť na cigaretách či kofeíne, vieme, ako si s tým poradiť. A to aj bez toho, aby si minula veľa peňazí za bielenie u zubára. A najlepšie je, že väčšinu ingrediencií nájdeš doma v kuchyni. 

Biele zuby aj bez zbytočného utrácania peňazí? Žiarivý úsmev si dokážeš vyčarovať aj priamo v kuchyni
Zdroj: unsplash.com

Kokosový olej 

Je to zázrak, ktorý by mal byť v každej domácnosti. Má veľa účinkov, vďaka ktorým si získal mnoho ľudí. Jeden z nich, je aj ten, že má bieliace účinky. Jeho pravidelným aplikovaním a rozotieraním po zubnej sklovine je viditeľnosť bielych zubov už po týždni. Odporúčam používať samostatnú zubnú kefku na jeho aplikáciu, vzhľadom na to, že je veľmi mastný a nie vhodný kandidát na kombináciu so zubnou pastou. Aplikuj ráno a večer 2-3 minúty. 

Sóda bikarbóna 

V skoro každom jednom článku sa dočítaš, aká je vynikajúca a aké má zázračné bieliace účinky. Sama som ju vyskúšala na mojich zuboch a môžem ti garantovať, je to najhoršie rozhodnutie, aké som urobila. Moje zuby možno boli o trochu belšie, no citlivosť zubnej skloviny sa o niekoľko stupňov zvýšila. Nechcem tu prezentovať len to dobré, a preto ťa varujem. Tento biely prášok si radšej nechaj na pečenie. 

Jahody 

Áno, čítaš správne. Ľahko dostupný produkt ti vráti späť tvoje biele zuby. Jahody patria vo všeobecnosti medzi obľúbený lesný plod. Sú výborné nielen v dezertoch, ale aj ako bieliaci zázrak. Ako na to? Je to veľmi jednoduché a zaberie ti to len pár minút. Stačia štyri, prípadne päť jahôd premeniť roztlačením na pastu. Ňou si vyčistíte zuby a nechajte chvíľu pôsobiť. Touto metódou si bieli zuby aj Catherine Zeta Jones a tá ich má naozaj ukážkové. Bielenie zubov jahodami prináša nie okamžitý, avšak dlhodobý efekt. Po bieliacej kúre nezabudnite zuby poriadne pooplachovať.

Biele zuby aj bez zbytočného utrácania peňazí? Žiarivý úsmev si dokážeš vyčarovať aj priamo v kuchyni
Zdroj: unsplash.com

Dobrá zubná pasta 

Svieži dych je základ. Umývanie zubov je každodennou rutinou a na výber vhodnej zubnej pasty by sme si mali dať nechať záležať. Ja osobne som si vždy vyberala zubné pasty, ktoré mali aj bieliacu schopnosť. Nedávno som mala možnosť vyskúšať  Colgate Max White Expert Complete a bieliace pero Max White Expert White. Moje okolie sa ma po pár dňoch začalo pýtať, čo robím, keď mám také biele zuby. Nikdy som nemala bežnú zubnú pastu z drogérie, ktorá splní, čo sľubuje – belšie zuby po 5 dňoch. S jej aplikáciou, cítim akoby nepôsobila len na povrchu, ale aj vo vnútri zubov. Obsahuje totiž pokročilú profesionálnu bieliacu zložku (peroxid vodíku) a optické zjasňovače poskytujúce okamžitý bieliaci efekt. V kombinácii s bieliacim perom v ich bieliacej rade vám garantujem, že váš úsmev bude žiariť. 

Biele zuby aj bez zbytočného utrácania peňazí? Žiarivý úsmev si dokážeš vyčarovať aj priamo v kuchyni
Zdroj: Refresher
Domov
Zdieľať
Diskusia