Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Jägermeister.
18. novembra 2019, 20:44
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Premiéru graffiti dokumentu Show Must Go On 5 budú sprevádzať najlepší slovenskí raperi aj tanečníci

REFRESHER
Uložiť Uložené

Príď si užiť zbierku autentických záberov z prísne strážených objektov už 21. novembra do MMC v Bratislave.

21. novembra v bratislavskom klube MMC prebehne premiéra piateho pokračovania filmu  Show Must Go On, ktorý tentokrát nesie podtitul Never Really holiday. Za sprievodu Separa, Dameho, Smarta, Ega, Majka Spirita a ďalších členov rapovej scény, ale aj tanečníkov ako Laci Strajk a SDA Crew si teda môžeš užiť v predstihu premietanie  legandárneho graffiti cestopisného dokumentu.

Ten je zbierkou autentických záberov z prísne strážených objektov po celom svete a zaznamenáva maľovanie graffiti pod hrozbou straty zdravia, slobody či dokonca života.

Film ťa prevedie najmodernejšími mestami sveta, kde graffiti poznajú už dlhé desaťročia, no maľovať sa bude aj v rozvojových krajinách, kde netušia čo tento druh umenia vôbec je.

SMGO 5 je okrem adrenalínových momentov doplnený o výpovede jednotlivých protagonistov, ktorí opisujú a vysvetľujú konkrétne situácie, v ktorých sa nachádzali.

Sprevádza ho voiceover novinárky Zoe, ktorá s chalanmi väčšinu akcií osobne absolvovala a píše o tom knihu. Dabuje ju Tina, okrem nej sa ako dabingoví herci predstavia: Otis alebo Demotivácia, o ktorom nikto netuší, že bol jeden z prvých slovenských graffiti writers. Maľoval aj za hranicami našej krajiny.

Nedávno uzrela svetlo sveta aj sprievodná skladba, ktorá je jasným náznakom, že ide o obrovskú oslavu graffiti udalosti, aká nemá vo svete veľa konkurencie. Lístky na premiéru sú ešte stále dostupné v sieti ticketportal.sk.

Odporúčané
Ego, Separ aj Vladimir 518 vydávajú graffiti hymnu Ego, Separ aj Vladimir 518 vydávajú graffiti hymnu 11. novembra 2019, 22:16
Domov
Zdieľať
Diskusia