Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2019, 14:09
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Rick a Morty sa po 2 rokoch vrátili v úžasnej prvej epizóde 4. série. Robia si srandu z fašistov aj lásky

FILMY A SERIÁLY RICK AND MORTY
Uložiť Uložené

Ach, áno, títo dvaja nám nesmierne chýbali.

Posledná epizóda 3. série Ricka a Mortyho dorazila 1. októbra 2017. Odvtedy sme čakali a čakali, až sme minulý rok v júni dostali správu, že Adult Swim si objednalo rovno 70 nových epizód, ktoré dorazia oveľa skôr ako tomu bolo v prípade tých predošlých. Tvorcovia majú istú prácu, a tak sa môžu plne sústrediť na tvorbu scenára, ktorý zaberal najviac času. 

Odporúčané
Tvorcovia Ricka a Mortyho plánujú 70 nových epizód a sľubujú, že na nové série už nebudeme čakať tak dlho Tvorcovia Ricka a Mortyho plánujú 70 nových epizód a sľubujú, že na nové série už nebudeme čakať tak dlho 20. júna 2018, 14:26



S príchodom premiérovej časti 4. série sa nám potvrdilo, že aj keď sú animácia a voice over na vysokej kvalite, tvorcovia sa naozaj poriadne venujú príbehu, scenáru, dialógom, originálnym a kreatívnym scenám a šperkovaniu vtipov. Tie boli v prvej epizóde fakt úderné. Využitie fašizmu a lásky sa podarilo na jednotku my tak môžeme smelo tvrdiť, že sme sa dočkali jednej z najlepších epizód vôbec. 

4. séria tak odštartovala na jednotku. Nás tento rok čakajú ešte 4 epizódy, ktoré budú vychádzať s týždennou frekvenciou. Následne budeme pár týždňov čakať na zvyšných 5 epizód série. Snáď sa čakanie nepretiahne do leta. Epizódu hlbšie rozoberať nebudeme. Najlepšie bude, keď si ju vychutnáš celkom sám. 

Rick a Morty sa po 2 rokoch vrátili v úžasnej prvej epizóde 4. série. Robia si srandu z fašistov aj lásky
Domov
Zdieľať
Diskusia