Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2019, 12:54
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Polícia ukončila vyšetrovanie 16-ročnej Slovenky, ktorá údajne dobodala kamaráta. Vyšetrovateľ navrhuje obžalovať ju

NEWS SLOVENSKO VRAŽDA ŽILINA
Uložiť Uložené

Nešťastná udalosť sa odohrala ešte v prvej polovici roka, kedy si polícia najprv myslela, že mladého Tomáša dobodal niekto úplne iný.

Ešte v máji tohto roku sme informovali o tragickej udalosti zo Žiliny, kde polícia našla iba  16-ročného študenta gymnázia Tomáša dobodaného v jednom z bytov na sídlisku Vlčince. Pôvodná verzia hovorila o tom, že mal do bytu na šiestom poschodí vtrhnúť  falošný odpočtár energií, ktorý naprv zaútočil na mladé dievča a potom brutálne zavraždil mladého chlapca. 

Policajní vyšetrovatelia túto verziu rýchlo zmietli zo stola a 23. mája 2019 zobrali do väzby samotné 16-ročné dievča, ktoré bolo v čase vraždy v byte. Práve ona mala podľa nich 21 bodnými ranami brutálne zavraždiť rovnako starého kamaráta. Následne si ublížila aj sama, pravdepodobne pre to, aby nebola podozrivá.  

Odporúčané
Iba 16-ročná Slovenka dobodala svojho kamaráta v byte. Súd ju vzal do väzby, verzia s odpočtárom sa nepotvrdila Iba 16-ročná Slovenka dobodala svojho kamaráta v byte. Súd ju vzal do väzby, verzia s odpočtárom sa nepotvrdila 23. mája 2019, 12:18

Polícia teraz na sociálnych sieťach informuje o ukončení vyšetrovania obzvlášť závažného zločinu vraždy. Kompetentný vyšetrovateľ navrhol Žilinčanku obžalovať, zatiaľ nie je isté, ako rozhodne dozorujúci prokurátor na základe spisu a ani to, aký trest prípadne mladej študentke hrozí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia