Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2019, 10:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovák dostal pokutu za nerozvážne správanie na Instagrame. Za jazdy si odfotil pokutové bločky a označil profil polície

NEWS INSTAGRAM SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Tento 18-ročný muž si nabudúce rozmyslí, ako sa bude na sociálnych sieťach správať.

18-ročný Slovák dostal v septembri pokutu vo výške 80 eur, ktorú na mieste zaplatil. V jazde pokračoval a pokutové bločky si v rýchlosti približne 90 km/h odfotil na svoj instagramový profil, kde zároveň označil profil slovenskej polície. Tá si jeho príspevok všimla, zároveň jej pozornosti neušiel ani fakt, že muž zhotovil fotku za jazdy. V jednej ruke držal bločky, v druhej telefón, z čoho vyplýva, že sa nedostatočne venoval riadeniu motorového vozidla. Okrem ironického textu pridal užívateľ aj emotikony znázorňujúce vztýčený prostredník. 

Odporúčané
Polícia opäť prekročila hranicu. Na Instagrame vyzýva Slovákov, aby sa so ženou zo zboru zoznámili cez číslo 158 Polícia opäť prekročila hranicu. Na Instagrame vyzýva Slovákov, aby sa so ženou zo zboru zoznámili cez číslo 158 27. augusta 2019, 14:45

Administrátori instagramového profilu Policajného zboru mladíka najprv upozornili, že sa toto jeho správanie pozrú detailnejšie a dnes sa dozvedáme, že bude musieť zaplatiť pokutu vo výške 40 eur.

 „Za svoje frajerstvo dostal dodatočnú pokutu 40 eur a okrem toho si získal takú povesť vo svojom okrese, že pre našich kolegov určite bude aj v budúcnosti neprehliadnuteľný,“ píše polícia na oficiálnom Facebooku. Keďže zverejnila screenshot aj s názvom profilu 18-ročného hriešnika, pravdepodobne mu zabezpečila aspoň malú pozornosť aj na sociálnych sieťach. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia