Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2019, 1:00
Čas čítania 1:22
Dominik Vetrák

Robert Pattinson a Timothée Chalamet zvádzajú bitky na život a na smrť. Historický veľkofilm King vychádza na Netflixe už dnes

FILMY A SERIÁLY THE KING
Uložiť Uložené

Najnovší trailer sľubuje kvalitný historický zážitok.

V dnešných Raňajkách sa dočítaš menej noviniek, no každá jedna z nich stojí za to, a tak si o nich povieme viac.

Najzaujímavejším je trailer pre The King, ktorý premiéruje na Netflixe už dnes

V hlavnej úlohe shakespearovskej adaptácii The King uvidíme Timothéeho Chalameta. Stvárni Henryho V, nepripraveného princa, krotý po získaní titulu kráľa musí zvládnuť napätie a politické nepokoje. Za réžiou stojí David Michôd (War Machine) a ďalej si zahrá napríklad aj Joel Edgerton, Ben Mendelsohn, Robert Pattinson, Sean Harris, Lily-Rose Depp či Thomasin McKenzie. Viac ti už napovie nový trailer.

Nový seriál od tvorcov Sherlocka bude o Draculovi

Vonku je aj prvý teaser. Miniséria bude mať len 3 diely a hlavnú rolu zosobní herec Claes Bang. Tri 90-minútové epizódy vytvorili Steven Moffat a Mark Gatiss, ktorých poznáme ako tvorcov seriálového Sherlocka. Od Draculu tak logicky čakáme veľké veci. Prvú epizodu režíroval Jonny Campbell (Westworld), druhú Damon Thomas (Killing Eve) a tretiu zase Paul McGuigan (Sherlock). Premiéry by sme sa mali dočkať buď v decembri 2019, alebo januári 2020.

BoJack Horseman mohol trvať ešte niekoľko rokov

Tvorca pravdepodobne najkvalitnejšieho animovaného seriálu vôbec, BoJacka Horsemana, prezradil, ako to bolo s jeho ukončením. Na začiatku Netflix poprosil, aby mu dalo dopredu vedieť, že s ním už ďalej nepočítajú. Netflix to vôbec nemá vo zvyku a seriály ruší jedna radosť, no v tomto prípade Raphael-Bobovi Waksbergovi skutočne dal dopredu vedieť, aby tak mohol svoj projekt zodpovedne ukončiť. 

Tvorca seriálu je streamovacej spoločnosti nesmierne vďační, keďže nikdy nerátal, že im dajú zelenú hneď 6-krát. Aktuálne je na Netflixe dostupná prvá časť z poslednej série (tá druhá dorazí v januári), no ako nám Raphael hovorí, seriál je dokonale ukončený. Koniec by sa nezmenil ani v prípade, že by bežal ešte niekoľko rokov, čo mal pôvodne v pláne. Pridal by viaceré príbehy a rozvinul by životy jednotlivých postáv, na to už však čas neostal. 



Mohlo by ťa zaujímať:
Zoznam - najlepšie historické filmy
10 zaujímavostí o Gal Gadot, o ktorých si (možno) nevedel
Citáty o láske z obľúbených seriálov a filmov. Výroky plné citov z Euphorie, Priateľov aj Harryho Pottera
Domov
Zdieľať
Diskusia