Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2016, 22:52
Čas čítania 0:00
rulezz

Hviezdami nabité sci-fi Midnight Special o chlapcovi s nebezpečnými schopnosťami láka posledným trailerom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Warner Bros. Picuter nám prinieslo nové zábery z ich nadchádzajúceho filmu Midnight Special, ktorý má naozaj hviezdne obsadenie. Premiéra filmu v USA je už o pár dní.

Warner Bros. Pictures práve vydalo nový, medzinárodný trailer k ich nadchádzajúcemu sci-fi thrilleru, Midnight Special. Obsadenie je veľmi zaujímave, vo filme si zahrajú herci, ako napríklad Michael Shannon, Joel Edgerton, Kirsten Dunst, Adam Driver, Jaeden Lieberher, Sam Shepard, Bill Camp, Scott Haze, Paul Spark a ďalší. Na filme sa podieľajú scenáristi filmov Mud a Take Shelter a film režíruje Jeff Nichols.

Príbeh sleduje otca a matku (Michael Shannon, Kirsten Dunst), ktorí sú na úteku, aby ochránil svojho malého syna Altona (Jaeden Lieberher) a zistili pravdu o jeho nadprirodzených schopnostiach. Útek pred rôznymi skupinami ľudí, ako napríklad náboženskými fanatikmi sa náhle mení na útek pred doslova celým svetom. Riskujú všetko, no pred čím vlastne utekajú? Trailer vyzerá vskutku zaujímavo a my sa na film veľmi tešíme a čo najskôr vám prinesieme aj recenziu. Ako to dopadne? Počkajme si na premiéru, ktorá je v USA stanovená na 18. marca.

Domov
Zdieľať
Diskusia