Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2016, 10:13
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Režisér The Raid chystá mysteriózny thriller Apostle o fanatickej náboženskej sekte

FILMY A SERIÁLY APOSTLE
Uložiť Uložené

Gareth Evans odhaľuje prvé kúsky deja.

Gareth Evans si v Hollywoode stihol urobiť celkom slušné meno. Jeho krimi thrillery The Raid a The Raid 2 sa stretli s pozitívnou odozvou, rovnako ako jeho segment Safe Haven z výbornej hororovej antológie V/H/S 2. Evans tohto roku režíroval krátkometrážny akčňák Pre Vis Action. Odvtedy však bolo okolo režiséra dosť ticho.

Režisér The Raid chystá mysteriózny thriller Apostle o fanatickej náboženskej sekte
Zdroj: Sony Pictures Classics

Až v posledných dňoch dorazili správy o jeho ďalšom kino projekte. Film s názvom Apostle vznikne pod hlavičkou XYZ Films a Evans si ho napíše aj zrežíruje. O deji máme zatiaľ len kusé informácie, ale malo by ísť o príbeh „záhadného muža, ktorý cestuje na odľahlý ostrov s cieľom nájsť svoju stratenú sestru.“ Hlavný hrdina sa bude pokúšať dostať ju zo spárov náboženskej sekty, ktorá však svoje temné tajomstvá nevydá zadarmo. Zrejme nás teda čaká thriller s nádychom mysteriózna (a možno aj hororu). Náboženským fanatikom sa Evans venoval už v spomínanom segmente Safe Haven a pokiaľ bude mať Apostle podobnú intenzitu, máme sa veru na čo tešiť. Produkcia by sa mala rozbehnúť v marci budúceho roka v Anglicku.

Domov
Zdieľať
Diskusia