Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2016, 13:47
Čas čítania 0:00
Mary

Cloverfield 3 od J. J. Abramsa prichádza s novým názvom a zmeneným dátumom premiéry. Budeme čakať dlho?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Fanúšikov série pravdepodobne čaká sklamanie

Ohľadne úspešnej série Cloverfield tu máme hneď niekoľko zaujímavých zmien. Pôvodný názov tretej časti bol "God Particle", ktorý výstižne odkazoval na problematiku Higgsovho bozónu v súvislosti s urýchľovaním častíc, čo vo filme zohrá dôležitú rolu. Tvorcovia sa však zrejme napokon rozhodli vsadiť na marketing, a tak ho najnovšie premenovali na "2017 Cloverfield Movie". A teraz k dátumu premiéry. Fanúšikovia budú sklamaní, pretože ako informovala spoločnosť Paramount Pictures, premiéra očakávanej tretej časti sa posunula až o osem mesiacov. Pôvodne si mala svoju premiéru odbiť už 24. februára 2017, no podľa najnovších informácií sa jej dočkáme až 27. októbra 2017. V tomto dátume v USA zatiaľ premiéruje iba ôsma časť zo známej hororovej série s názvom Saw: Legacy. Snaha o opätovné vzkriesenie tejto prevarenej hororovej látky pre nás ostáva záhadou, keďže svetové tržby a hodnotenia divákov posledných častí hovoria jasnou rečou. Venujme sa však teraz radšej Cloverfield univerzu, ktoré dokazuje, že aj nízkorozpočtový film môže priniesť za málo peňazí veľa muziky.

2017 Cloverfield Movie je najnovší prírastok do obľúbenej mysterióznej série z dielne J. J. Abramsa. Prvá časť vstúpila do kín v roku 2008 a vzbudila nadšené ovácie. Potom si filmári dali na pár rokov prestávku, aby sa vrátili až v roku 2016 so sequelom nesúcim názov 10 Cloverfield Lane. Teda, ak to vôbec bol sequel. Sami nevieme, ako vlastne J. J. Abrams plánuje spojiť všetky filmové linky (a či vôbec). A o čom bude? Prvé informácie o deji znejú určite zaujímavo. Film sa odohráva na americkej vesmírnej stanici a sleduje skupinu astronautov bojujúcich o vlastné prežitie. Po nevydarenom vedeckom experimente s urýchľovačmi častíc náhle zistia, že Zem úplne zmizla. Celkom desivé, no nie?

Cloverfield 3 od J. J. Abramsa prichádza s novým názvom a zmeneným dátumom premiéry. Budeme čakať dlho?
Zdroj: Michele K. Short / Paramount Pictures

2017 Cloverfield Movie režíruje neznámy Julius Onah (The Girl is in Trouble). V hlavných úlohách si zahrajú David Oyelowo (Selma), Gugu Mbatha-Raw (Beyond the Lights), Elizabeth Debicki (Macbeth) či Chris O´Dows (Thor: The Dark World). Z tých známejších hercov nesmieme zabudnúť na čínsku herečku Ziyi Zhang (zažiarila v skvostoch Tiger a drak a Hrdina)Daniela Brühla, ktorý si zahral v Captain America: Občianska vojna či v historickom thrilleri Kolónia po boku Emmy Watson.

Prvý teaser k tomuto sci-fi thrilleru zrejme dorazí s premiérou bayovského blockbusteru Transformers: The Last Knight 23. júna 2017. Tešíte sa?

Domov
Zdieľať
Diskusia