Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2017, 12:17
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Desivý klaun urobí deťom zo života peklo v strašidelnom R-kovom horore It od Stephena Kinga už o pol roka. Dočkáme sa aj pokračovania?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

R-kový rating je potvrdený a rovnako sa chystá aj sequel.

Spisovateľ Stephen King je hororový majster. Jeho vyše tisícstranová kniha It patrí medzi jeho najväčšie diela a niet divu, že dostáva svoje ďalšie filmové spracovanie. Tentokrát ide o klasický hollywoodsky remake, akých je v dnešnej dobe niekoľko, avšak už podľa prvých informácii by sme sa mali dočkať niečoho brutálnejšieho, strašidelnejšieho a krvavejšieho. Snímka dostala R-kový rating, čo iste poteší každého hororového fanúšika. Spočiatku sa hovorilo aj o plánoch natočiť rovno dva filmy a zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že ak bude projekt v kasách kín úspešný, mali by sme sa pozrieť na verziu z pohľadu detí, a k tomu aj z pohľadu dospelých. Tvorcovia sa vyjadrili, že detské herecké hviezdy podali skvelý výkon a rozhodne sa máme na čo tešiť. Podľa informácii ostane projekt verný knižnej klasike, čo potvrdil aj producent Dan Lin. Premiera je stanovená na 7. september 2017.

„It bude R-kový film. Ak sa chystáte robiť niečo podobné, musíte to jednoducho prijať. Je to predsa desivý klaun snažiaci sa zabiť deti. Takže je jasné, že môžete počítať s elementami R-kového ratingu. Kamarátske vzťahy medzi deťmi fungujú skvele a na ich postavách je vidiež, že sa vedia o seba navzájom postarať.“ 

Desivý klaun urobí deťom zo života peklo v strašidelnom R-kovom horore It od Stephena Kinga už o pol roka. Dočkáme sa aj pokračovania?
Zdroj: Warner Bros.

Domov
Zdieľať
Diskusia