Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2017, 18:45
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Rýchlo a zbesilo 8 zarobilo za jeden deň celosvetovo takmer 250 miliónov. Po víkende sa očakáva pol miliardy!

FILMY A SERIÁLY THE FATE OF THE FURIOUS
Uložiť Uložené

Niečo si želajte, padajú rekordy.

Keď sme minulý týždeň hovorili o ôsmom pokračovaní série Rýchlo a zbesilo, polemizovali sme nad tým, či vôbec dokáže zopakovať 1,5 miliardový úspech, ktorý ťažil hlavne (a bohužiaľ) zo smrti Paul Walkera. Dnes, necelé dva dni po premiére vo veľkej časti sveta sú všetci pochybovači ticho (vrátane nás). The Fate of the Furious totiž po sčítaní sobotných tržieb atakuje hranicu hranicu 250 miliónov amerických dolárov. Film je absolútnou jednotkou vo všetkých krajinách, pričom v mnohých sa postaral aj o prekonanie mnohých rekordov. Napríklad v Argentíne, Číne, Kolumbie, Egypte, Indii, Indonézii, Izraely, Libanone, Malajzii, Pakistane, Peru, Portugalsku, Afrike, S.A.E. a Venezuele ide o absolútne najvyšší opening filmu v histórii krajín.

Za celý víkend sa predpokladá, že nakoniec prekoná aj hranicu pol miliardy dolárov, čím sa dostávame k boju o najcennejší rekord vo filmových tržbách - titul najvyššieho svetového openingu v histórii kinematografie, ktorý momentálne drží Star Wars: The Force Awakens so sumou 529 miliónov dolárov. Okrem toho celá filmová séria včera prekonala hranicu štyroch miliárd dolárov.´Ako sa to všetko vyvinie, si zhrnieme zajtra vo veľkom pravidelnom Box Office. Zašli ste do kina a ste súčasťou prepisovania histórie filmových tržieb, alebo vás projekcia len čaká? 

Domov
Zdieľať
Diskusia