Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2017, 20:47
Čas čítania 0:00
Ján A.

Veľká oriešková lúpež 2 vykresľuje húževnatý boj myšiakov o vlastný domov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Skalní malí diváci sa konečne potešia milému pokračovaniu.

Filmová spoločnosť Open Road Films prináša najnovší trailer pre animovanú rozprávku The Nut Job 2: Nutty by Nature. Môžeme v ňom počuť hlasy hercov, ako Will Arnett, Katherine Heigl, Maya Rudolph či Jackie Chan. Režisérom filmu bol Cal Brunker a scenár napísali Scott Bindley, Bob Barlen a Cal Brunker. Výkonnými producentmi boli Hoe-Jin Ha, Hongjoo Ahn, Bill Bindley, Mike Karz, Hong Kim, Youngki Lee, Hyungkon Kim a Daniel Woo.

Rodinný film sleduje dobrodružstvo Surlyho Squirrela a jeho konflikt so zlým nepriateľom, ktorý sa rozhodne zničiť Liberty Park pomocou buldozérov. Následne plánuje vybudovať na tomto mieste nebezpečný zábavný park. Surly a jeho veselá skupina zvieracích priateľov spoja spoločné sily, aby zachránili svoj domov, porazili protivníka a prevzali obrovskú záhradu späť do svojich rúk. Druhú časť pomerne úspešného animáku uvidíme v kinách od 11. augusta 2017. Ukážku nájdete nižšie pod článkom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia