Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2017, 14:18
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tvorca seriálového Hannibala stále verí v jeho návrat na obrazovky. Diskutoval o tom už aj s hercami a predstavil niekoľko zaujímavých nápadov

FILMY A SERIÁLY HANNIBAL
Uložiť Uložené

Dočkajú sa fanúšikovia tohto projektu veľkého televízneho vzkriesenia? Bryan Fuller rozhodne nestráca nádej a prináša niekoľko noviniek.

Výborne hodnotený a zároveň aj naozaj kvalitne obsadený seriál s názvom Hannibal, ktorý nedokázal zaznamenať dostatočne vysoké čísla sledovanosti, je v týchto chvíľach už nejaký ten rôčik zrušený. To ale všetci skalní fanúšikovia veľmi dobre vedia. Taktiež nie je žiadnym tajomstvom, že sa tvorca projektu Bryan Fuller neraz pokúšal nájsť pre svoje televízne dieťa nový domov. A hoci neuspel a je si vedomý skutočnosti, že Hannibal sa svojej štvrtej série nemusí nikdy dočkať, rozhodne nestráca nádej. Nakoniec, presvedčte sa sami:

Po tretej sérii bolo veľmi pravdepodobné, že tá štvrtá nevznikne. Mal som pocit, že sme sa dostali na koniec našich možností, pričom stanica NBC držala seriál pri živote tri roky, a to aj napriek číslam, s ktorými by to nikde inde nešlo. Za tie tri roky som preto veľmi vďačný. Zároveň som cítil, že ak by sme dostali aj sériu štvrtú, bolo by to šokujúce. No to sa zatiaľ nestalo.

Tvorca seriálového Hannibala stále verí v jeho návrat na obrazovky. Diskutoval o tom už aj s hercami a predstavil niekoľko zaujímavých nápadov
Zdroj: Sony Pictures Television/NBC

Ďalej sa v rozhovore vyjadril aj k otázke, či ešte existuje šanca na obnovenie seriálu:

Prebiehali nejaké rozhovory ako s Marthou De Laurentiis (výkonnou producentkou Hannibala), tak aj s hercami Madsom Mikkelsenom a Hughom Dancym. Z výhliadok na návrat k príbehu sme všetci nadšení, na ceste sú však stále prekážky. Práva by sa mali vrátiť späť k Marthe v priebehu septembra a potom si musíme už iba zodpovedať otázku, či do toho pôjdeme so spoločnosťou Gaumont (produkčná spoločnosť Hannibala). Čo by bola v podstate jediná možnosť, pokiaľ by sme chceli zachovať postavy.

No a v závere sa s divákmi podelil o jeden konkrétny nápad, ktorý by v prípadnej štvrtej sérii veľmi rád zrealizoval:

Mal som skvelý nápad pre štvrtú sériu. Ide o zaujímavú, ďalšiu kapitolu vo vzťahu medzi Willom Grahamom a Hannibalom Lecterom, ktorú by bolo fascinujúce preskúmať. Podelil som sa s ňou aj s oboma pánmi a boli nadšení. Je tu jedna celá príbehová linka, ktorú chcem urobiť s postavou Margot Verger, stvárnenou herečkou Katie Isabelle. Chcel som, aby bola ako postava Joan Crawford hovoriaca mužom od Pepsi ,Don’t F*ck with me fellas‘ (scéna pochádza z filmu Mommie Dearest, pozn. red.), aby humanizovala všetky rodinné mäsové podniky a následne ich nechala prejsť schválením organizáciou PETA (najväčšia neziskovka bojujúca za práva zvierat, pozn. red.). Margot Verger ako sexi lesbička, ktorá rozvracia mäsový priemysel, by bola rozhodne spestrením série.

Tvorca seriálového Hannibala stále verí v jeho návrat na obrazovky. Diskutoval o tom už aj s hercami a predstavil niekoľko zaujímavých nápadov
Zdroj: Sony Pictures Television/NBC

Chceli by ste, aby sa Fullerovi podarilo túto skvelú televíznu záležitosť vzkriesiť a potešiť tak obrovskú základňu priaznivcov po celom svete? Rozhodne sa s nami podeľte o vaše názory v komentároch.

Domov
Zdieľať
Diskusia