Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2017, 18:24
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Prvý náhľad na očakávané sci-fi Mortal Engines, za ktoým stojí aj populárny Peter Jackson, vyzerá naozaj fantasticky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Futuristický koncept sa vydaril na jednotku.

Príbehovo nás Mortal Engines zavedie do post-apokalyptického sveta, kde mestá svojím spôsobom predstavujú živé organizmy, ktoré sa navzájom pohlcujú. Ľudia si totiž vďaka svojej nenásytnosti vyčerpali drvivú väčšinu prírodných zdrojov a vzhľadom na ich obmedzené množstvo musia teraz medzi sebou bojovať o prežitie. Scenár podľa knižnej série Philipa Reevea napíše Peter Jackson spolu so ženskými spolupracovníčkami Philipou Boyens a Fran Walsh, a réžie snímku sa má ujať Christian Rivers, ktorý už s Peterom spolupracoval na Hobitovi či King Kongovi.

Čo sa hereckého obsadenia týka, v Mortal Engines uvidíme Robbieho Sheenana, (Fortitude) Ronana Rafteryho (Fantastic Beasts and Where to Find Them), Stephena Langa (Don't Breathe), speváčku Jihae (Mars), Leilu George (Mother, May I Sleep with Danger?), Heru Hilmar (Da Vinci's Demons) a účasť potvrdil aj herecky overený Hugo Weaving (Pán prsteňov, Matrix). Dátum českej i slovenskej premiéry je stanovený na 13. decembra 2018. Poďme sa teda spoločne pozrieť na prvý koncept Mortal Engines. Čo na neho poviete? A aké sú vaše filmové očakávania?

Prvý náhľad na očakávané sci-fi Mortal Engines, za ktoým stojí aj populárny Peter Jackson, vyzerá naozaj fantasticky
Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia