Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2017, 19:26
Čas čítania 0:00
Ján A.

Pomstiteľ Jackie Chan sa predstaví spoločne s Piercom Brosnanom vo filme The Foreigner od režiséra Jamesa Bonda

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Jackie Chan tentokrát nepredvedie svoje komické kreácie.

Quan (Jackie Chan) si žije veľmi pokojný život až do momentu, keď príde o svoju dcéru počas bombového atentátu. Útok majú na svedomí členovia skupiny IRA (Írska republikánska armáda). Quan kontaktuje príslušné orgány, zrejme s istými usvedčujúcimi dôkazmi. Práve tu prichádza do kontaktu s Liamom Hennessyim (Pierce Brosnan). Avšak, ich spoločné cesty sa veľmi rýchlo rozídu. Qaun je však odhodlaný pomstiť smrť svojej dcéry. Premiéra novinky je naplánovaná 30. septembra (září) 2017 v Číne.

Pomstiteľ Jackie Chan sa predstaví spoločne s Piercom Brosnanom vo filme The Foreigner od režiséra Jamesa Bonda
Zdroj: gscmovies.com

Čo zatiaľ vieme o tejto novinke? Pôjde o akčný thriller s plánovaným rozpočtom 35 miliónov dolárov. O réžiu sa postará šikovný Martin Campbell (James Bond - Casino Royale, James Bond - Golden Eye, The Mask of Zorro). Popredným scenáristom je David Marconi (Enemy of the State, The Dark Side of the Moon). Film vychádza z románu s názvom The Chinaman od spisovateľa Stephena Leathera, ktorý vypomohol aj pri písaní scenára. Hlavné herecké duo tvoria Pierce Brosnan a Jackie Chan. Doplnia ich menej známi herci, ako Stephen Hogan, Sean Campion, Charlie Murphy, Rory Fleck-Byrne, Branwell Donaghey, Kornelia Horvath a Joe Watts. Myslíte, že snímka uspeje v ťažkej konkurencii?

Domov
Zdieľať
Diskusia