Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2017, 22:48
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Budúce spin-offy Conjuringu z dielne Jamesa Wana budú odlišné a pokúsia sa nás vystrašiť úplne inak

FILMY A SERIÁLY THE CONJURING 3
Uložiť Uložené

Tretí Conjuring, The Nun, Crooked Man či prequel Annabelle. To všetko nás čaká už onedlho.

Kto by to bol pred pár rokmi povedal, že Wanov Conjuring sa rozrastie do vlastného filmového vesmíru. Je pravdou, že James k jednotlivým filmom pristupoval s plným nasadením, avšak s nástupom spin-offov sa ďalším snímkam mohol venovať už len ako producent, a preto nemôžeme vždy čakať kvalitu, akú poskytuje len náš Malajzíjčan. Peniaze však hovoria jasnou rečou. The Conjuring si s 20 miliónovým rozpočtom odniesol z kás kín 318 miliónov a dvojka zaznamenala podobný finančný úspech. Čo sa Annabelle týka, zo 6,5 milióna sa razom stalo 256, takže sami viete pochopiť, prečo sa dočkáme ďalších filmov. Na pláne je Conjuring 3, spin-off The Nun, Crooked Man, a čoskoro dorazí do kín aj prequel Annabelle. Dnes sme ohľadom vyššie uvedených projektov o čosi múdrejší.

Budúce spin-offy Conjuringu z dielne Jamesa Wana budú odlišné a pokúsia sa nás vystrašiť úplne inak
Zdroj: Warner Bros.

Veľa hororov, čo poviete? Ohľadom trojky Conjuringu sa Wan vyjadril nasledovne: „Pracujeme na tom, ako sa len dá. Samozrejme, nie je to niečo, čo by som zanedbával. Momentálne sme asi v polovici práce na scenári a vylaďujeme ho. Chceme, aby bol v dobrých rukách a vzhľadom na to, ako si ľudia obľúbili prvé dva Conjuring filmy, trojku nechceme uponáhľať.“  O Crooked Manovi dodal: „Máme naozaj vzrušujúci príbeh. Čo chceme urobiť s Conjuring vesmírom je to, že každý jeden spin-off bude úplne odlišný. Tak napríklad Annabelle je taká klasická duchárčina o posadnutej bábike. A čo sa týka Crooked Mana, ten bude niečo na štýl temnej rozprávky - niečo náladové a hravé. Naozaj sa mi páči ten nápad mať každú snímku zaradenú akoby do vlastného podžánru, čím to nevytvára dojem, že sú všetky projekty rovnaké.“ 

Odporúčané
The Conjuring 3: čo bola pravda a čo fikcia? The Conjuring 3: čo bola pravda a čo fikcia? 15. júna 2021, 9:30

Spin-offom sa nebránime, no budeme radi, ak kvalitatívne neskončia na úrovni prvej Annabelle a tým sa aj zaradia medzi bezduchý priemer. Wanove slová určite vedia nalákať, avšak všetko treba brať s rezervou. Určite sme zvedaví, s čím novým prídu tvorcovia najbližšie a recenziu na prequel Annabelle môžete očakávať už čoskoro. 

Domov
Zdieľať
Diskusia